| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi lastminute u Život i Stil forumu; Pa ova agencija mi je nudila hotel koji sam nakon informiranja prihvatio, ali taman kad sam htio uplatit javili su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: lastminute Pa ova agencija mi je nudila hotel koji sam nakon informiranja prihvatio, ali taman kad sam htio uplatit javili su da je nazalost popunjen i predlozili su da imaju jedan malo losiji, ali slobodan. Pristao sam, uplatio i doso u upravo taj hotel. Znaci, korektni su i unaprijed ti kazu... S druge strane, kad smo odlazili iz hotela dosla je druga skupina gostiju i jedna cura (iz istocnije drzave po naglasku) i pitala me da li su i mene "zeznuli" ko i nju... Jer uplatila je i krenula u jedan hotel i zavrsila u totalno drugom. Pa sad, izgleda da takve situacije postoje, ali je razlika od agencije do agencije...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: lastminute Citat:
Ma uvijek znas u koji ces hotel, jedino ak uzmes "rulet", onda ti je jeftinije, pa te puknu u hotel koji je slobodan, jedino kaj znas je kategorija i lokacija.. al inace dobis hotel koji platis, moze se desiti da te organizator sjebe,al to nije do agencije..
__________________ pametni znaju | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lastminute |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:34.

pametni znaju