| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Ljetni planovi u Život i Stil forumu; Pošto je ljeto tu, vrucine deru sve jace. Jeste razmislili di ce te umocit gace? Dosta rime... Jeste odlucili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-05-07 Lokacija: Podravino moja mila...
Poruka: 106
![]() | Ljetni planovi Pošto je ljeto tu, vrucine deru sve jace. Jeste razmislili di ce te umocit gace? Dosta rime... Jeste odlucili di cete provest ljeto, s kim i kako? Dal ce to bit na našem nam moru ili nekom lokalnom, gradskom ili cak negdje u inozemstvu? Ja osobno na kampiranje tokom cijelog ljeta s par frendova...
__________________ Danas, ako nisi zbunjen, jednostavno ne razmišljaš jasno |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetni planovi Korcula, Brac,mozda Vodice,... Nemam pojma, lito je nepredvidljivo, obicno zavrsim di i nisam planirala, ali Korcula i Brac 100%.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetni planovi Split i Vodice ![]() A na jesen Tunis ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Ljetni planovi Pula, nadam se i do Splita da ću malo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Ljetni planovi Na Rab idem dva tjedna preko ljeta, a ostalo sam uglavnom u Rijeci, jedino možda malo onako na jedan dan do Crikvenice ili Zrča i tako to
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljetni, planovi |
« zanimljive karte
|
Grčka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:31.