| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi London u Život i Stil forumu; par fotki iz Londona picadily circus a009 - Picadily Circus.jpg a012 - Picadily Circus.jpg a089 - Picadily Circus.jpg china town ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | London par fotki iz Londona picadily circus a009 - Picadily Circus.jpg a012 - Picadily Circus.jpg a089 - Picadily Circus.jpg china town a094 - China Town.jpg i jedna panorama s mosta a060.jpg |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: London Najveća želja što se tiče putovanja mi je otić u London, ili barem negdje u englesku....
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 16
Poruka: 2,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: London bio i super je bilo posebno hotel van grada, nista specijalno ali vecera je bila luda koda nikad nisu imali ovoliko gostiju, neznam kad sam se u zivotu tako dobro nasmijao svemu tome, sve spontano i ljubazno, samo cujes “sorry, sorry” sve smo prosli i vidjeli, isplati se ici
__________________ CHAMP10NS UN17ED |
| | |
| | #9 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: London Ja bi tam htjela živjeti... ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: London Poslovni dnevnik: "Na listi 50 svjetskih trgovačkih centara London se nalazi na 1. mjestu, ostavio je za sobom New York, Tokio i Chicago, objavio je jučer u svom izvještaju MasterCard, druga po redu kartičarska kompanija u svijetu." "Do uzbune na Wall Streetu došlo je nakon sve većeg broja stranih kompanija koje se radije odlučuju izlistati svoje dionice na burzi u Londonu nego u New Yorku. Tako se prošle godine prvi put više novca "okrenulo" na Londonskoj nego na Newyorškoj burzi. Izvješće je isto tako sugeriralo da New York gubi i na drugim područjima, kao što su derivati. Kako je objavio internetski poslovni servis Bloomberg, istraživanje BoE-a i Federalnih rezervi pokazalo je da je London prošle godine proširio svoje vodstvo ispred New Yorka po pitanju trgovine valutama..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: london |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:40.