| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi London u Život i Stil forumu; Eto, čisto da ne ispadne da je London svima super- bio tamo (prilično davno, kad je razlika bila veća nego ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: London Eto, čisto da ne ispadne da je London svima super- bio tamo (prilično davno, kad je razlika bila veća nego danas), i nisam bio previše impresioniran... Nit' mi je London previše dobro sjeo, a ni Engleska- ni po načinu života ni po svemu. Nisam siguran ni da bi danas bilo puno drugačije (pogotovo jer ne bi bilo onoga zbog čega sam tamo uživao ).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-11-07 Lokacija: ljubljana
Poruka: 17
![]() | Re: London londo je hud u nulo......... pa hrvaška mi je tut ušeč HVAR pa prow mesto hvar................ drgač pa berlin, rim, pariz, barcelona, madrid.....švedska, danska kle sm use biu hudo je blo povsod |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: London Citat:
Ali ja svejedno mrzim britance. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: london |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:16.

Nit' mi je London previše dobro sjeo, a ni Engleska- ni po načinu života ni po svemu. Nisam siguran ni da bi danas bilo puno drugačije (pogotovo jer ne bi bilo onoga zbog čega sam tamo uživao
).

Ali ja svejedno mrzim britance.
Z A N I M L J I V O