jbt, tko bi rekao da ćete ipak uspjeti srediti put
ponesi kišobran![]()
Raspravljate o temi London u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; jel bio tko? što vidjeti? klubovi, restorani, cijene...svE...
jbt, tko bi rekao da ćete ipak uspjeti srediti put
ponesi kišobran![]()
ma neka kisnemo![]()
Isplati se otići u Tower, tamo se, između ostaloga, čuvaju kraljevski dragulji. Isplati se otići i u Victoria and Albert museum- besplatan upad. Ono što nikako ne- Muzej voštanih figura, obična pljačka, i Millenium wheel- preskupo.
Restorani- tamo ima što poželiš, ali se isplati otići u kineske. Kineska četvrt se sastoji od 2, 3 male ulice, na jako malom području, a ima restorana tipa "all you can eat" for 8 pounds.
Cijene- više nego u ostalim europskim metropolama. Za klubove ne znam, ali po meni, isplati se otići poslušati neki jazz.
Piva je mislim oko 3 funte.
Jelo za dvije osobe u restoranu- otprilike 25-30 funti.
Prijevoz- odlično organiziran metro, najjeftiniji način Oyster card- kartica koju uzmeš ( ne sjećam se točno jel u turistričkom uredu ili na nekoj od postaja metroa ), uložiš određenu količinu novca, i pri svakom ulasku u podzemnu, poništiš na jednom uređaju. Stvarno daleko najisplativije jer pojedinasčna vožnja je jako skupa, a i dnevne karte. London je također podijeljen na nekoliko zona, pa se može dogoditi da se voziš u dvije zone, ali ti se dogodi da trebaš jednu li dvije stanice preći u trećoj, i onda skupo plaćaš.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
.......................Evo nekih slika prvih dana ove godine u Engleskoj.
Vrijeme je bilo jako hladno te neka sumaglica i sitno inje letilo zrakom,sunce se moglo vidjeti tek u avionu preko 2-3000 m.!!
![]()
![]()
....................
][/URL]
[/img]
[img][/img]
.
........................................................................................
[img][/img]
..........................................
[img][/img]
[/img]
[/img]
.............................................
[img][/img]
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
..........................................................
[/img]
[/img]
[img][/img]
Zadnji Uredio Dalibor-zg : 12-01-09 u 02:57
svaka čast na slikama![]()
Lijepo, turisticki...a di je Camden, Piccadilly...di?!?!
There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality.
bila prije 6 god...prošla totalno jeftinosestra udana tamo, pa smjestaj besplatan..klima mi je katastrofala..stalno oblaci i kisa...al da se ne isplati ić vidit grad unatoc tome, isplati.....
make love not war!!