Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Najdalje putovanje u Život i Stil forumu; gdje ste najdalje putovali i kako vam je bilo... evo ja sam mislio sada ići na tajland ali ipak ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-01-07, 13:29   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Najdalje putovanje

gdje ste najdalje putovali i kako vam je bilo...

evo ja sam mislio sada ići na tajland ali ipak ne idem jer imam obaveza jebiga, ali mi zato buraz ide, pa će nas svaki dan izvještavati i slati slike

sad kad riješim neke ispite i sve obaveze odmah negdje daleko idem, na drugi kraj svijeta malo da upoznam druge kulture i načine života na koji ljudi žive
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-07, 13:45   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 19
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Najdalje putovanje

Lyon - Francuska

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-07, 14:00   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam bila u Kanadi, a idem opet ove godine. Sada pak u Vancouver i Edmonton, prošli put sam bila u Torontu. Uopće mi se ne sviđa!

Ovo ljeto me čeka apsolventsko, vidjet ćemo u izboru je Izrael ( ), Grčka ( ) i Egipat ... a imamo i neku opciju Sarajevo-Split-Hvar
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-07, 14:41   #4 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja bi išao do amerike, to mi je želja, ili australija ili afrika, ali nigdje europa
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-07, 15:07   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-01-07
Poruka: 86
viky986 se izdvaja iz mase

do sad sam najdalje putovala u Španjolsku,
al mi je želja otić u Dubai
viky986 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-07, 15:13   #6 (permalink)
Administrator

u Dubai je prekrasan stvarno, volio bih i ja tamo isto otići
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-07, 15:15   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,923
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

U švicarsku mislim. Ali ova tema već postoji, znam da sam već odgovarao na ovo. Gdje ste najdalje putovali?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-07, 15:16   #8 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,331
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Dubai RULES, stari ide za 4 dana tamo poslovno i kaže da mi može tam stredit posao ziher! Brijem da ću da palim odavde
Odgovori sa citatom
Star 31-01-07, 15:20   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 14-01-07
Poruka: 86
viky986 se izdvaja iz mase

ništa kiki poslat cu ti slike kad se vratim :-)
viky986 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 10:59   #10 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Ja sam bila u Australiji nekih mjesec i pol, i bilo mi je super. Ali kad smo isli na neke organizirane izlete i sta ti ja znam svi su izludili sa mnom jer sam se bojala svega sto zasuska u travi Bilo mi je stvarno fenomenalno tamo. Bila sam na dosta mjesta, ali Njemacka je najbolja heh
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najdalje putovanje, putovanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103