| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Najdalje putovanje u Život i Stil forumu; gdje ste najdalje putovali i kako vam je bilo... evo ja sam mislio sada ići na tajland ali ipak ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Najdalje putovanje gdje ste najdalje putovali i kako vam je bilo... evo ja sam mislio sada ići na tajland ali ipak ne idem jer imam obaveza jebiga, ali mi zato buraz ide, pa će nas svaki dan izvještavati i slati slike sad kad riješim neke ispite i sve obaveze odmah negdje daleko idem, na drugi kraj svijeta malo da upoznam druge kulture i načine života na koji ljudi žive |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdalje putovanje Ja sam bila u Kanadi, a idem opet ove godine. Sada pak u Vancouver i Edmonton, prošli put sam bila u Torontu. Uopće mi se ne sviđa! Ovo ljeto me čeka apsolventsko, vidjet ćemo u izboru je Izrael ( ), Grčka ( ) i Egipat ... a imamo i neku opciju Sarajevo-Split-Hvar ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Najdalje putovanje U švicarsku mislim. Ali ova tema već postoji, znam da sam već odgovarao na ovo. Gdje ste najdalje putovali?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdalje putovanje Dubai RULES, stari ide za 4 dana tamo poslovno i kaže da mi može tam stredit posao ziher! Brijem da ću da palim odavde ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Najdalje putovanje Ja sam bila u Australiji nekih mjesec i pol, i bilo mi je super. Ali kad smo isli na neke organizirane izlete i sta ti ja znam svi su izludili sa mnom jer sam se bojala svega sto zasuska u travi Bilo mi je stvarno fenomenalno tamo. Bila sam na dosta mjesta, ali Njemacka je najbolja heh
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
![]() |
| Tagovi: najdalje putovanje, putovanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:31.

) i Egipat
... a imamo i neku opciju Sarajevo-Split-Hvar