Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Najdalje putovanje u Život i Stil forumu; daj neke slike iz australije...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-02-07, 14:01   #11 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,855
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Najdalje putovanje

daj neke slike iz australije
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-02-07, 16:54   #12 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Nemam slika koje su izvan sobe Molim te, u vrijeme kad sam ja isla, bilo je to dosta davno, ima sigurno nekih 8-9 god, digitalni fotoaparat mi nije bio ni na kraj pameti
Ali ako ti se pruzi prilika kada odi jer je super
Odgovori sa citatom
Star 18-02-07, 15:08   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 11
BluesCat se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BluesCat Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku BluesCat Pošalji poruku preko Skype-a korisniku BluesCat

Na istok Afganistan, na zapad SAD
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 20:38   #14 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,071
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

najdalje gdje sam bio je amsterdam. na maturalcu u srednjoj i grad je spaljen do jaja!

tamo nikomu ne može biti dosadno. ne mora vas zanimati samo narko i seks-turizam, po čemu je najpoznatiji.

tu je i arhitektura, muzeji, kazališta, sport, koncerti.. ma šta da pričam, prava metropola... treba otići!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 00:43   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,672
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Šangaj
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 16:23   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-07-06
Godina: 33
Poruka: 15
matchun se izdvaja iz mase

Kao sta sam naveo u ranijoj temi slicnog naziva, najdalje sto sam putovao je bilo u Ugandu. Bio sam poslom doli na 3 tjedna i bilo je super. Doduse, nisam imao vise vremena da posjetim njihove nacionalne parkove, ali eto tjesim se da sam bio na izvoru rijeke Nil (na jezeru Victoria), na mjestu di prolazi ekvator, itd....kad nadjem neke slike s tog puta, stavit cu!

Daj Horned, imaj i neke od nas u vidu za job u Dubaiu.
Vjecno cu zalit sta nisam mogao rjesit let preko dubaija kad sam letio za afriku
matchun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 16:42   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 18
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

najdalje idem u 6.mjesecu....na maturalac u portugal...jedva cekam!!! a onda valjd iduce godine budem osla na novi zeland kod bratica..to ce bit najdalje!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-07, 18:58   #18 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 361
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

trebao sam ici u dubai
ako dobro prodje faks tj. ako upadnem di treba idem u egipat to ce biti najdalje...
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 22:19   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-06-06
Godina: 31
Poruka: 22
petro se izdvaja iz mase

Barbados - caribbean - i am Captain Jack Sparrow
petro je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-07, 13:56   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-07
Godina: 26
Poruka: 40
sabajta007 se izdvaja iz mase

sto mislite sto vam treba da odete na karibe? je li netko bio tamo?
sabajta007 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najdalje putovanje, putovanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114