| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Najdalje putovanje u Život i Stil forumu; daj neke slike iz australije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Najdalje putovanje Nemam slika koje su izvan sobe Molim te, u vrijeme kad sam ja isla, bilo je to dosta davno, ima sigurno nekih 8-9 god, digitalni fotoaparat mi nije bio ni na kraj pameti ![]() Ali ako ti se pruzi prilika kada odi jer je super
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,071
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdalje putovanje najdalje gdje sam bio je amsterdam. na maturalcu u srednjoj i grad je spaljen do jaja! tamo nikomu ne može biti dosadno. ne mora vas zanimati samo narko i seks-turizam, po čemu je najpoznatiji. tu je i arhitektura, muzeji, kazališta, sport, koncerti.. ma šta da pričam, prava metropola... treba otići! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-07-06 Lokacija: Split Godina: 33
Poruka: 15
![]() | Re: Najdalje putovanje Kao sta sam naveo u ranijoj temi slicnog naziva, najdalje sto sam putovao je bilo u Ugandu. Bio sam poslom doli na 3 tjedna i bilo je super. Doduse, nisam imao vise vremena da posjetim njihove nacionalne parkove, ali eto tjesim se da sam bio na izvoru rijeke Nil (na jezeru Victoria), na mjestu di prolazi ekvator, itd....kad nadjem neke slike s tog puta, stavit cu! Daj Horned, imaj i neke od nas u vidu za job u Dubaiu. Vjecno cu zalit sta nisam mogao rjesit let preko dubaija kad sam letio za afriku ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Najdalje putovanje najdalje idem u 6.mjesecu....na maturalac u portugal...jedva cekam!!! a onda valjd iduce godine budem osla na novi zeland kod bratica..to ce bit najdalje! ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najdalje putovanje, putovanje |
« Barcelona
|
putovanje Istrom »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:32.

Molim te, u vrijeme kad sam ja isla, bilo je to dosta davno, ima sigurno nekih 8-9 god, digitalni fotoaparat mi nije bio ni na kraj pameti 

to ce biti najdalje...