| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Najdalje putovanje u Život i Stil forumu; ja sam bio na barbadosu! it was amazing my friend. ali to stoji iznad tvog posta... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-09-06
Poruka: 5
![]() | Re: Najdalje putovanje Naći posao na kruzeru koji krstari Karibima. Tako sam ja obišao Karibe; Bahami, Puerto Rico, Dominikanska R., St.Maarten i US Virgin Islands. To mi je bila najveća želja još od kada sam kao klinac na Komodorcu igrao Pirates. I ostvario sam ju. Zadnji Uredio ed wood : 17-11-07 u 14:52. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Najdalje putovanje Filipini ![]() Prekrasna zemlja a i filipinke su prezgodne ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 29
Poruka: 864
![]() | Re: Najdalje putovanje vjerujem da si i ti bio cakan u onom kimonu, ![]()
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Purger | Re: Najdalje putovanje Naravno ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #28 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdalje putovanje zagreb glavni kolodvor..uf jesas se preznojio dali bum pogodil stanicu.. a kao mali u australiji sam bio..darwin..i ono tu i tam u dojch..i potegnulči par puta do nizuzemske..prema istoku nisma nikam ishel |
| | |
![]() |
| Tagovi: najdalje putovanje, putovanje |
« Barcelona
|
putovanje Istrom »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:31.

Ko Alisa u zemlji cudesa!