| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Najljepši gradovi Europe u Život i Stil forumu; Eh pa eto mene sa novom temom x) pa da vas pitam, vas koji ste putovali ikuda, ili niste još, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Eh pa eto mene sa novom temom x) ![]() pa da vas pitam, vas koji ste putovali ikuda, ili niste još, ali želite, koji je [koji su] najljepši grad/ovi Europe, koje svakako vrijedi posjetiti obožavam putovati i sve to skupa mi je predobro, tak da me zanimaju vaša mišljenja slike su predobrodošle x) ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,488
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe Od ovih "manje razvikanih" mene se najvise dojmio Gdansk u Poljskoj. Od ostalih, sto ljudi sto cudi, ja osobno nisam od tih spomenika i turistickih punktova, ali jos jedan grad koji me svaki puta odusevi je Milano. Zelja je posjetiti Krakow i Sevillu.
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,015
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe Rim mi je prelep. A volela bih ici u Pariz, nikako tamo da odem.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,263
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe london i pariz su prelijepi, kao i Bruxelles koji ima prelijep trg u 8 mjesecu idem sa starcima turistički po zemljama skandinavije i usput cemo u polasku proci kroz berlin a u povratku kroz prag, biti ce super
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Najljepši gradovi Europe Citat:
![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe briž (holandski. Brugge, francuski Bruges, njemački Brügge
__________________ I denes mi veli mati: Glej koliki bik si! Ke si h životu dozdej napravil? Da nije nas bile, za grabu bi spal I suhe granje bi žrl. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Najljepši gradovi Europe Zagreb ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: europa, putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:18.