| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Najljepši gradovi Europe u Život i Stil forumu; Beč i Pariz.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,823
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe Nisam bas previse putovala, no od onog sto sam vidjela, Bec mi se najvise urezao u pamcenje..
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: Najljepši gradovi Europe Nijmegen i Herentals...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter | Re: Najljepši gradovi Europe ICEGIRL--- uueee za torresovu sliku x) a purgeru, hahaha, iam ja predobre frendice u zagrebu, sad bash idem tamo, pochetkom osmog na jedno tiedan dana, tak na swakim praznicima, prediwno mi bude menie zagreb zbilja prediwan grad, hrwatski, shta je, je x) |
| | |
| | #16 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe London je, iskreno, bezveze... onako, u globalu gledajući... ima par lokacija, ali kao cijelina je bezveze Barcelona je famozna. Madrid također, ali nekako mi je bolje "sjela" Barcelona. Valjda zbog mora. ![]() Recimo, San Sebastian je isto fantastičan. Sevilla također. Pariz je - pa, Pariz je Pariz. Neopisivo nešto, i svakako nešto što se treba vidjet. Bordeaux je također jako lijep. I naravno, kompletna Italija. Osim par ono baš ružnih gradova na jadranskoj obali (Bari je KATASTROFA a ni Ancona nije ništa ljepša) praktično svaki grad u Italiji je stani pa gledaj. Milano, Torino, Bologna, Perugia, Padova, Verona... Rim je fenomenalan, a Firenza je nešto najljepše šta se može zamislit. I mene je posebno oduševila Venecija... nešto tako posebno da se ne može s ničim usporedit. Inače, moj favorit ipak mora bit Pariz, a na jako bliskom drugom mjestu je Barcelona.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,823
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe Mene Venecija uopce nije impresionirala.. Nista posebno, ne svida mi se.
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe ako se ikad nađete u nizozemskoj zaletite se do malog gradića na sjeveru nizozemske na uz more, gradić se zove Volendam, jako lijep i pitom gradić i obavezno pojedite njihovu poznatu pitu jako lijep gradić
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
![]() |
| Tagovi: europa, putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.