| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Najljepši gradovi Europe u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: anti.normalna Eh pa eto mene sa novom temom x) pa da vas pitam, vas koji ste ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe Citat:
Prag, Pariz, London, Rim, Beč, Budimpešta, Istanbul
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| charolastra | Re: Najljepši gradovi Europe mod premjestio ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe A sad, tko želi fotkice? Malo mi je komp u banani, pa fotkice ne mogu sada, al otkud vas najviše zanimaju?
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe pa otvori svoju temu di ces staviti sve slike
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe što ću otvarati svoju temu? zar ova nije dovoljno dobra?
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
| | #26 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe Citat:
A zapravo definitivno nešto najčarobnije što sam ikada vidjela je Brugge
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe pa mozes otvorit svoju temu gdje ces pisat o svojim putovanjima i stavljat slike sa tih putovanja nisam bio u markenu tako da neznam ali brugge je jako lijep grad, ugodan jako
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #28 (permalink) | |
![]()
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najljepši gradovi Europe Venecija mi takodjer nije nist posebno ... svidjelo mi se u Barceloni , bili smo 10 dana na maturalcu tamo - bilo je genijalno u gradu ...stvarno predivan grad
__________________ Disleksičar upada u banku, i vikne : zrak u ruke!! Pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: europa, putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:29.