| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Najljepši gradovi Europe u Život i Stil forumu; slažem se sa barcelonom,tamo smo bili na maturalcu prošle godine,lijep grad i za mene je puno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Najljepši gradovi Europe slažem se sa barcelonom,tamo smo bili na maturalcu prošle godine,lijep grad i za mene je puno ljepši od madrida koji me ničime nije impresionirao... tijekom života posjetio sam još cannes-->u tom gradu mi je samo ljepa glavna ulica koja ide uz obalu,što više idete u unutrašnjost grada sve je ružniji i ničime vas neće impresionirati! još sam bio u nici,veneciji,firenzi,milanu,torinu...od talijanskih gradova samo me se dojmila firenza...mogu izbrojati na prstima jedne ruke broj mladih osoba,mislim na moje godište koje sam vidio u veneciji... oviedo-grad u španjolskoj,također lijep,posebno stara jezgra!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #32 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe Čekaj, znači, po tvojoj logici grad je ljepši što su mu stanovnici mlađi? Zanimljivo... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,823
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe Od hrvatskih mi je Varazdin predivan grad.. HPetrovic1989: Ma Veneciju su nagrdile mnoge druge stvari, mladi/stari stanovnici nemaju nikakve veze s time..
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najljepši gradovi Europe Meni se Barcelona nije baš jako svidjela
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
![]() |
| Tagovi: europa, putovanje, zabava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:32.

Ma, Dubrovnik..