Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi NAJsramote turističkih putovanja u Život i Stil forumu; ----------------------------------------------------- ODE PIŠITE O NEUGODNIM I SMJEŠNIM DOGAĐAJIMA TJEKOM NEKOG PUTOVANJA ILI SA LJETOVANJA, BILO ŠTA ČEMU SE MOŽ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-08-06, 12:58   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-08-06
Godina: 16
Poruka: 54
mr. king se izdvaja iz mase
Talking NAJsramote turističkih putovanja

-----------------------------------------------------

ODE PIŠITE O NEUGODNIM I SMJEŠNIM DOGAĐAJIMA TJEKOM NEKOG PUTOVANJA ILI SA LJETOVANJA, BILO ŠTA ČEMU SE MOŽEMO SMIJAT:čekić :čekić :čekić
mr. king je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-08-06, 15:16   #2 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: NAJsramote turističkih putovanja

joj ja bar imam anegdota za pričat...samo ko će se sjetit
Wamp je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-08-06, 16:41   #3 (permalink)
Starter

pa bilo bi dobro da se sjetiš koje priče za sve one koji otvore ovu temu i da se malo smijemo na tvoj račun
Odgovori sa citatom
Star 07-08-06, 17:02   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 224
keky_98 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku keky_98

mene je u ceskoj zbarila neka zenska, odvea san je u hotel i posevija san je.....a kad san svrsija i obuka gace, trazila me pare...tako san se ja jadan poveselija kako san bija pozeljan jednoj jaaaako dobroj maloj, kad ono kurva.....
keky_98 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-08-06, 17:35   #5 (permalink)
Starter

ha ha dobro te je zbarila.
-------------------------

jebena je ta češka
Odgovori sa citatom
Star 08-08-06, 19:03   #6 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

proljev u berlinu na aerodromu,letio sam ko forrest gump po istome tražeći zahod u kojem sam se zadržao dobrih 20 min uz nesnosni smrad,lice njuške koja je htjela uć poslije mene u wc neću nikad zaboravit..neprocjenjivo.po faci bi rekao da je bio neki filipinac,na kraju je tip pišao u pisoar ...nije baš neka sramota al nije ni ugodno,uglavnom falilo je samo neš za čitat i neki osvježivač
Odgovori sa citatom
Star 17-08-06, 21:21   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 30-07-05
Godina: 21
Poruka: 640
Imperijal je zabranio reputaciju

U ceskoj kad sam bio nisam nosio dugu obucu samo kratku i zavrsio na temp. od 15 stupnjeva , smrzo se u slapama i kratkoj majici i gacama ... i zavrsio u krevetu s temperaturom 38 . Tko bi rekao da je Ceska tako hladna ... he he he
Odgovori sa citatom
Star 18-08-06, 07:52   #8 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: Imperijal
U ceskoj kad sam bio nisam nosio dugu obucu samo kratku i zavrsio na temp. od 15 stupnjeva , smrzo se u slapama i kratkoj majici i gacama ... i zavrsio u krevetu s temperaturom 38 . Tko bi rekao da je Ceska tako hladna ... he he he
heh,tamo sam i ja došao s dvije majice dugih rukava i trapericama, i smrzo se ko papak.
Odgovori sa citatom
Star 18-08-06, 08:10   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 224
keky_98 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku keky_98

pretpostavljam da svi govorimo o ekskurziji na pragu...meni se desilo isto...gace na tri kvarta, majca bez rukava, u disku san se uznojia ka prasac i izasa vanka na 10-ak stupnjeva....kad san se otriznija u zadru, skuzija san da iman temperaturu 38,5
keky_98 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-06, 22:36   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-05-06
Poruka: 217
dj_rush1 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dj_rush1

Citat:
Pravi autor: keky_98
pretpostavljam da svi govorimo o ekskurziji na pragu...meni se desilo isto...gace na tri kvarta, majca bez rukava, u disku san se uznojia ka prasac i izasa vanka na 10-ak stupnjeva....kad san se otriznija u zadru, skuzija san da iman temperaturu 38,5
Ista spika...i ja bio u pragu i u onom klubu na 5 katova i uznojio se ko prasac...sav mokar i onda van na 10 stupnjava al smo odmah uletjeli u taxi...al nisam se razbolio
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najsramote, putovanja, turistickih

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103