| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi NAJsramote turističkih putovanja u Život i Stil forumu; ----------------------------------------------------- ODE PIŠITE O NEUGODNIM I SMJEŠNIM DOGAĐAJIMA TJEKOM NEKOG PUTOVANJA ILI SA LJETOVANJA, BILO ŠTA ČEMU SE MOŽ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-06 Lokacija: Vranjička karantena Godina: 16
Poruka: 54
![]() | ----------------------------------------------------- ODE PIŠITE O NEUGODNIM I SMJEŠNIM DOGAĐAJIMA TJEKOM NEKOG PUTOVANJA ILI SA LJETOVANJA, BILO ŠTA ČEMU SE MOŽEMO SMIJAT:čekić :čekić :čekić ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: NAJsramote turističkih putovanja mene je u ceskoj zbarila neka zenska, odvea san je u hotel i posevija san je.....a kad san svrsija i obuka gace, trazila me pare...tako san se ja jadan poveselija kako san bija pozeljan jednoj jaaaako dobroj maloj, kad ono kurva..... ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: NAJsramote turističkih putovanja proljev u berlinu na aerodromu,letio sam ko forrest gump po istome tražeći zahod u kojem sam se zadržao dobrih 20 min uz nesnosni smrad,lice njuške koja je htjela uć poslije mene u wc neću nikad zaboravit..neprocjenjivo.po faci bi rekao da je bio neki filipinac,na kraju je tip pišao u pisoar ...nije baš neka sramota al nije ni ugodno,uglavnom falilo je samo neš za čitat i neki osvježivač
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: NAJsramote turističkih putovanja U ceskoj kad sam bio nisam nosio dugu obucu samo kratku i zavrsio na temp. od 15 stupnjeva , smrzo se u slapama i kratkoj majici i gacama ... i zavrsio u krevetu s temperaturom 38 . Tko bi rekao da je Ceska tako hladna ... he he he
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: NAJsramote turističkih putovanja Citat:
__________________ ...over and out for a while... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: NAJsramote turističkih putovanja pretpostavljam da svi govorimo o ekskurziji na pragu...meni se desilo isto...gace na tri kvarta, majca bez rukava, u disku san se uznojia ka prasac i izasa vanka na 10-ak stupnjeva....kad san se otriznija u zadru, skuzija san da iman temperaturu 38,5 ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: NAJsramote turističkih putovanja Citat:
![]()
__________________ Peace.Love.Unity.Respect | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najsramote, putovanja, turistickih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:47.

...nije baš neka sramota al nije ni ugodno,uglavnom falilo je samo neš za čitat i neki osvježivač

Peace.Love.Unity.Respect