Karibi, Portugal, Zakinthos, Krf, Cipar...uglavno može i samo Grčka... e da i Miami i Los Angeles zbog latino pičkica![]()
Raspravljate o temi Najzanimljivije odredište gdje biste htjeli putovati sad na ljeto u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; ajde da čujem gdje biste voljeli najradije ići, imate i lovu i sve...
Karibi, Portugal, Zakinthos, Krf, Cipar...uglavno može i samo Grčka... e da i Miami i Los Angeles zbog latino pičkica![]()
Fabienne: Whose motorcycle is this? Butch: It's a chopper, baby. Fabienne: Whose chopper is this? Butch: It's Zed's. Fabienne: Who's Zed? Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead...
vala ja bih najradije u DubrovnikOstao mi je u lijepom sjecanju kad sam bio mali, a nisam tamo bio 100 godina.
apartmani dubrovnik
japan, kina (zbog kulture i duge tradicije)
zatim ostatke maya (pogotovo grad uxmal), inka (onaj njihov sveti grad macchu pichu) i asteka. to obavezno![]()
irsku i englesku bih takoder posjetila. a i SAD tek toliko da se smijem kako su glupi![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Kuba![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
sjeverna norveška, aljaska ili tako nešto
kad ovdje zahladi, nazad![]()
Show love with no remorse
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Upravo sam dosla iz Splita. To mi je najlepshi grad i mesto za odmor!!!
[QUOTE=zabofaker;368641Miami i Los Angeles zbog latino pičkica[/QUOTE]
i ostalih naravno![]()
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
Finska, Škotska, Irska..... u neka mala mjesta uz jezero ili more, s puno šuma, a malo auta, malim seoskim krčmama, ali s pristupom internetu....
![]()
Konačno da i ja jednu kažem