| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Najzanimljivije odredište gdje biste htjeli putovati sad na ljeto u Život i Stil forumu; ajde da čujem gdje biste voljeli najradije ići, imate i lovu i sve... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: POD ŠANKOM Godina: 23
Poruka: 15
![]() | Re: Najzanimljivije odredište gdje biste htjeli putovati sad na ljeto Karibi, Portugal, Zakinthos, Krf, Cipar...uglavno može i samo Grčka... e da i Miami i Los Angeles zbog latino pičkica ![]()
__________________ Fabienne: Whose motorcycle is this? Butch: It's a chopper, baby. Fabienne: Whose chopper is this? Butch: It's Zed's. Fabienne: Who's Zed? Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-07 Godina: 31
Poruka: 1
![]() | Re: Najzanimljivije odredište gdje biste htjeli putovati sad na ljeto vala ja bih najradije u Dubrovnik Ostao mi je u lijepom sjecanju kad sam bio mali, a nisam tamo bio 100 godina.apartmani dubrovnik |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzanimljivije odredište gdje biste htjeli putovati sad na ljeto japan, kina (zbog kulture i duge tradicije) ![]() zatim ostatke maya (pogotovo grad uxmal), inka (onaj njihov sveti grad macchu pichu) i asteka. to obavezno irsku i englesku bih takoder posjetila. a i SAD tek toliko da se smijem kako su glupi ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzanimljivije odredište gdje biste htjeli putovati sad na ljeto Kuba ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzanimljivije odredište gdje biste htjeli putovati sad na ljeto obozavam hladnije vrijeme. a ne ove vrucine ![]() OT: takoder bih volje posjetiti rusiju
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najzanimljivije odredište gdje biste htjeli putovati sad na ljeto [quote=zabofaker;368641Miami i Los Angeles zbog latino pičkica [/QUOTE]i ostalih naravno ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najzanimljivije odredište gdje biste htjeli putovati sad na ljeto Finska, Škotska, Irska..... u neka mala mjesta uz jezero ili more, s puno šuma, a malo auta, malim seoskim krčmama, ali s pristupom internetu .... ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljeto, mediteran, put, putovanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.

Ostao mi je u lijepom sjecanju kad sam bio mali, a nisam tamo bio 100 godina.