| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Naš Jadran je ipak pust !!! u Život i Stil forumu; Evo mi se bunimo na naše gužve na plažama,cesti i u gradu. Ak vam netko kaž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Naš Jadran je ipak pust !!! Pa ti nađi gdje si ostavio ručnik ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Kakav ručnik. Tražili bi mi i žene i djecu. Odeš na more puna auta a vratiš se sam. Pola familije se vrati busom, pola pješice a ti u autiću. Super ![]() . ![]()
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer. Zadnji Uredio daidza : 29-08-07 u 22:04. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Naš Jadran je ipak pust !!! Užas
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: Naš Jadran je ipak pust !!! Da, hrpa ovih žutih šlaufa na plaži
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: jadran |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:45.