| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Neophodno na putovanju u Život i Stil forumu; Što su za vas neophodne stvari kad putujete? ( pritom mislim na ručnu prtljagu, ne na kofere i torbe ) Za mene, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 18-06-08 Godina: 2
Poruka: 5,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neophodno na putovanju Što su za vas neophodne stvari kad putujete? ( pritom mislim na ručnu prtljagu, ne na kofere i torbe ) Za mene, ako bih sve svela na čisti minimalizam- novci, putovnica. No, kad putujem, obično ne idem bez mnogo drugih stvari- tekućina, neka hrana, vlažne i suhe maramice, mobiteli i punjači, iPod, fotoaparat, kišobran, sunčane naočale, žvakaće, naočale, časopisi za čitanje, kemijska olovka. Sigurno mi još nešto fali ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-08 Lokacija: okolica Godina: 35
Poruka: 360
![]() | Re: Neophodno na putovanju e sad ovisi na koliko dugo putovanje ali recimo da je za svako neizostavno kartice, nešto keša i mobitel..
__________________ možeš kupit sat ali ne i vrijeme... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 21,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neophodno na putovanju Novci.... keš i kartice, svakako... i mobitel i punjač... to je ono osnovno, jer šta god nepredviđeno da se dogodi, uvijek će ti zatrebat novci i mobitel A ostalo - ovisi o tome gdje se ide, odn. koliko se daleko putuje. Kad idem na Vis, primjerice, ne nosim ništa drugo Kad idem, recimo, u inozemstvo, onda nosim ruksak sa "nužnim" stvarima... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 21,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neophodno na putovanju Pa, ovako... nešto za pit, nešto za jest - nešto suho, tipa sendivč, keksići ili tako nešto... Očale za sunce, kapa (jebi ga, ćelava tikva ne podnosi dobro sunce), kišobran (ili smotan i složen šuškavac) Nešto za čitanje... knjiga, najčešće i križaljka za rješavanje Pisaljka i papir/rokovnik/notes odn. nešto tome slično... Dokumenti (pasoš) ovisno o dobu godine, majica za obuć se ako mi bude hladno I to bi bilo to, mislim... ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 24
Poruka: 5,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neophodno na putovanju Za pit i jest ne volim nosit da bilo gdje putujem... Eventualno ako su ljetni mjeseci pa si uzmem bocu vode da pijuckam... Još pogotovo ako ja vozim... Novčanik i mobitel idu uvijek sa mnom tako da se oni niti ne boduju... Za duža putovanja uzmem robu, a za kraća ni to (ako ću se vratiti za 1 dan)... Naočale i kapa samo po ljeti... Valjda je to sve... ![]()
__________________ Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem... ××× Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj... |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neophodno na putovanju Svejedno... Vodu po ljeti uzmem... Križaljke neke jedino ako putujem sam duže od 200 km... Ali ako je ekipa - briškula... ![]()
__________________ Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem... ××× Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Neophodno na putovanju Je, imaš pravo... Kada vozim ne mogu pit... ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:28.