e sad ovisi na koliko dugo putovanje ali recimo da je za svako neizostavno kartice, nešto keša i mobitel..
Raspravljate o temi Neophodno na putovanju u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Što su za vas neophodne stvari kad putujete? ( pritom mislim na ručnu prtljagu, ne na kofere i torbe ) ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
e sad ovisi na koliko dugo putovanje ali recimo da je za svako neizostavno kartice, nešto keša i mobitel..
možeš kupit sat ali ne i vrijeme...
Novci.... keš i kartice, svakako... i mobitel i punjač... to je ono osnovno, jer šta god nepredviđeno da se dogodi, uvijek će ti zatrebat novci i mobitel
A ostalo - ovisi o tome gdje se ide, odn. koliko se daleko putuje.
Kad idem na Vis, primjerice, ne nosim ništa drugo
Kad idem, recimo, u inozemstvo, onda nosim ruksak sa "nužnim" stvarima...
Pa, ovako... nešto za pit, nešto za jest - nešto suho, tipa sendivč, keksići ili tako nešto...
Očale za sunce, kapa (jebi ga, ćelava tikva ne podnosi dobro sunce), kišobran (ili smotan i složen šuškavac)
Nešto za čitanje... knjiga, najčešće i križaljka za rješavanje
Pisaljka i papir/rokovnik/notes odn. nešto tome slično...
Dokumenti (pasoš)
ovisno o dobu godine, majica za obuć se ako mi bude hladno
I to bi bilo to, mislim...![]()
Za pit i jest ne volim nosit da bilo gdje putujem... Eventualno ako su ljetni mjeseci pa si uzmem bocu vode da pijuckam... Još pogotovo ako ja vozim...
Novčanik i mobitel idu uvijek sa mnom tako da se oni niti ne boduju...
Za duža putovanja uzmem robu, a za kraća ni to (ako ću se vratiti za 1 dan)...
Naočale i kapa samo po ljeti...
Valjda je to sve...![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
pa dobro, podrazumjeva se da ne idem vlastitim vozilom nego nekim drugim prometnim sredstvom npr. vlak, trajekt, autobus...
Svejedno...
Vodu po ljeti uzmem... Križaljke neke jedino ako putujem sam duže od 200 km...
Ali ako je ekipa - briškula...![]()
![]()
![]()
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Je, imaš pravo... Kada vozim ne mogu pit...![]()
![]()
![]()
×××