| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi New York u Život i Stil forumu; Ljudi, ja bih u New York.. to mi je životni san.. Ustvari prvi mi je bio da se tamo rodim... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Starter | Re: New York Pa Californiu imam u Pirovcu, a bome i u Splitu... Kažeš New York koma? Je.... sigurno je lipše u Imotskom... ali tamo sam već bila i nekako mi je pre,pre, pre pre blizu.. u stvari ima ga i u Splitu... :-))))
__________________ " I wanna wake up in the city that doesn't sleep..." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: New York evo frendica mi bila za novu u new yorku..... vratila se razočarana....rekla je da je jako prljavo........bila je u hotelu s 4 zvjezdice samo zato šta je hotel bio na manhattanu,zvjezdice su bile radi lokacije,kaže da kod nas takvi hoteli imaju max 2 zvjezdice.......previše strke ni oko čega....eto,tim riječima mi je rekla......i ja sam milslila da je new york prekrasan.......rekla je da to samo na tv-u tako izgleda...da joj nije žao šta je otišla,u životu svašta treba vidjet....al da je očekivala više,puno više... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: New York Godina: 48
Poruka: 16
![]() | Re: New York Citat:
tko zna gdje je bila i sto je radila. NYC je skriven ako se ne zna gledati ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: New York ma vidjela je sve živo....al ju ništa nije toliko impresioniralo.....očekivala je puno više...i da,rekla je da su gužve nenormalne......da su ljudi za doček nove stajali u redu od 7 ujutro da imaju bolji pogled na onu kuglu...to joj je kaže bilo presmiješno..... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: New York Godina: 48
Poruka: 16
![]() | Re: New York Citat:
a ja, kao domorodac te tamo pradomovine, odmah pozelenim kada vidim da je netko, u NYC, u nekoliko dana za Novu "vidio sve zivo". odmah vrati sjecanja. mogao bih se okladiti za njenu kartu ili gemisteka u kavkazu da, kada bih joj pokazao, sto ja znam, 100 mjesta, onako iz glave, da nije vidjela ni jedno ![]() New York je silno intimidating, kako se to kaze, k vragu, no znate sto to znaci, i cesto sam vidio slicne reakcije. Pocevsi od sebe, hehehehe... prvih pet dana u NYC sam drobio kako ovo ili ono, te prljavo, te nista narocito, te sto ja znam i onda su mi se, sestoga dana otvorile oci i beskrajno sam se zaljubio u ovaj grad, najgrozniji i najbolji na svijetu. tja... | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: New York Citat:
![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:30.