Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi New York u Život i Stil forumu; Ljudi, ja bih u New York.. to mi je životni san.. Ustvari prvi mi je bio da se tamo rodim... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-01-08, 22:39   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 33
Poruka: 14
zrile20 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zrile20
Cool New York

Ljudi, ja bih u New York.. to mi je životni san.. Ustvari prvi mi je bio da se tamo rodim... ali eto moji su stacionirali u Pirovcu... nije da se žalim.. ali..
zrile20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 15:51   #2 (permalink)
Starter

Poruka: 6
Imoćanin se izdvaja iz mase
Re: New York

Ajme...pa kakav ti ukus imaš ?
Ajde u Kaliforniju,New York je koma !
Imoćanin je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 20:28   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 48
Poruka: 16
GreyGhost se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Imoćanin Pogledaj Poruke
Ajme...pa kakav ti ukus imaš? Ajde u Kaliforniju, New York je koma!
Koma velis, hehehehe...

A koje seoce u Californiji bi ti preporucio umjesto ove "kome" ovdje?
GreyGhost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 21:23   #4 (permalink)
Starter

Godina: 33
Poruka: 14
zrile20 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku zrile20

Pa Californiu imam u Pirovcu, a bome i u Splitu...
Kažeš New York koma?
Je.... sigurno je lipše u Imotskom... ali tamo sam već bila i nekako mi je pre,pre, pre pre blizu.. u stvari ima ga i u Splitu... :-))))
Odgovori sa citatom
Star 18-01-08, 22:40   #5 (permalink)
Starter

Poruka: 6
Imoćanin se izdvaja iz mase

Pa ima u Kaliforniji lipih obalnih gradova !!!
Samo što ti to neznaš
Imoćanin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 14:06   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

evo frendica mi bila za novu u new yorku.....
vratila se razočarana....rekla je da je jako prljavo........bila je u hotelu s 4 zvjezdice samo zato šta je hotel bio na manhattanu,zvjezdice su bile radi lokacije,kaže da kod nas takvi hoteli imaju max 2 zvjezdice.......previše strke ni oko čega....eto,tim riječima mi je rekla......i ja sam milslila da je new york prekrasan.......rekla je da to samo na tv-u tako izgleda...da joj nije žao šta je otišla,u životu svašta treba vidjet....al da je očekivala više,puno više...
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 14:31   #7 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
previše strke ni oko čega....eto,tim riječima mi je rekla......i ja sam milslila da je new york prekrasan.......rekla je da to samo na tv-u tako izgleda...da joj nije žao šta je otišla,u životu svašta treba vidjet....al da je očekivala više,puno više...
... bio meni prijatelj u NYC na vatrometu za 4th of July i veli, nakon sat vremena apsolutnog ludila, "da je ocekivao vise" i da je kod njega (Peljesac) bolje. e, hebiga sada, vele jameri "the beauty is in the eye of beholder".

tko zna gdje je bila i sto je radila. NYC je skriven ako se ne zna gledati
GreyGhost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 14:47   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

ma vidjela je sve živo....al ju ništa nije toliko impresioniralo.....očekivala je puno više...i da,rekla je da su gužve nenormalne......da su ljudi za doček nove stajali u redu od 7 ujutro da imaju bolji pogled na onu kuglu...to joj je kaže bilo presmiješno.....
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 14:59   #9 (permalink)
Starter

Citat:
ma vidjela je sve živo....al ju ništa nije toliko impresioniralo.....očekivala je puno više...i da,rekla je da su gužve nenormalne......da su ljudi za doček nove stajali u redu od 7 ujutro da imaju bolji pogled na onu kuglu...to joj je kaže bilo presmiješno.....
cuj, kad si Newyorker onda moras njurgati protiv NYC-a, smeta te i buka i guzva i promet i turisti kao ona sto ili dolaze gledati glupu kuglu ili njurgaju protiv glupe kugle, nekada je kriminal bio problem, sada je Disneyland na Times Square-u koji vise "nema veze" sa New Yorkom, do ludila te dovode cijene stanovanja i tako dalje i tako dalje...

a ja, kao domorodac te tamo pradomovine, odmah pozelenim kada vidim da je netko, u NYC, u nekoliko dana za Novu "vidio sve zivo". odmah vrati sjecanja. mogao bih se okladiti za njenu kartu ili gemisteka u kavkazu da, kada bih joj pokazao, sto ja znam, 100 mjesta, onako iz glave, da nije vidjela ni jedno

New York je silno intimidating, kako se to kaze, k vragu, no znate sto to znaci, i cesto sam vidio slicne reakcije. Pocevsi od sebe, hehehehe... prvih pet dana u NYC sam drobio kako ovo ili ono, te prljavo, te nista narocito, te sto ja znam i onda su mi se, sestoga dana otvorile oci i beskrajno sam se zaljubio u ovaj grad, najgrozniji i najbolji na svijetu. tja...
GreyGhost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-08, 15:00   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 440
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr

Citat:
..da su ljudi za doček nove stajali u redu od 7 ujutro da imaju bolji pogled na onu kuglu..
Takvih frikova ima samo u SAD-u
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103