| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi New York u Život i Stil forumu; ovim da je vidjela sve živo sam mislila na stvari i mjesta po kojima je New York poznat...normalno da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: New York ovim da je vidjela sve živo sam mislila na stvari i mjesta po kojima je New York poznat...normalno da nije vidjela sve,jer u 5 dana ne možeš vidjet sve ni u puno manjem gradu,a kamoli u new yorku.....al eto,ja neznam,nisam bila....samo kažem šta mi je ispričala.... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter | a ja, kao domorodac te tamo pradomovine, odmah pozelenim kada vidim da je netko, u NYC, u nekoliko dana za Novu "vidio sve zivo". odmah vrati sjecanja. mogao bih se okladiti za njenu kartu ili gemisteka u kavkazu da, kada bih joj pokazao, sto ja znam, 100 mjesta, onako iz glave, da nije vidjela ni jedno ![]() Super da imamo nekog tko nam sve može predočiti... neznam zašto, mene taj grad oduševljava..premda nisam bila tamo i premda znam da ima i drugih, velikih, i sličnih metropola, meni je NY u srcu... i znam da ću kad tad tamo doći...sigurno ne za Novu godinu.. jer doček Nove godine je približno svugdje jednak... ![]() Ajde ti nama pričaj malo o tim gradovima u Californiji... vidim da imaš silnu želju...
__________________ " I wanna wake up in the city that doesn't sleep..." Zadnji Uredio daidza : 19-01-08 u 19:36. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter | Re: New York Znam ja da imam i tamo puno gradova... i da je San Francisko super.. ali ako ćemo gledati građevine, muzeje...i sl.. toga ima i kod nas i u Evropi..i to puno starijih i znamenitijih...ali mene u New Yorku privlači baš suprotno.. sjaj i blještavilo velegrada...milijun mogućnosti...sve radi dan i noć..to je život...
__________________ " I wanna wake up in the city that doesn't sleep..." |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: New York Godina: 48
Poruka: 16
![]() | Re: New York Citat:
![]() San Francisco je malo hladnjikavo seoce; osobito ljeti (Mark Twain: "Najhladniju sam zimu proveo jedno ljeto u San Franciscu" - i ditto, bio sam tamo cijelo jedno ljeto i smrznuo se...) no lijepo, onako pomalo evropski. U ovoj poludjeloj zemlji SF je najliberalniji grad i ima najvise novaca (u businessu, NYC ima trilijune u financijskim institucijama, sve na svijetu su ovdje). Bio sam u BoA (Bank of America) zgradi u centru SF-a. E, sada, na 22-om katu jednog jedinog nebodercica ta jedna jedina banka ima 3,000 racuna tkz. "malih businessa" koji imaju izmedju minimuma od $5M i maximuma od $100M u deposits. Jedan kat, jedne zgrade, jedne banke... fora. Ta rasprava koja se ovdje vodi neprekidno, da li je bolji East ili West Coast, me podsjeca na vrijeme kada je ona novina, k vragu, ne Arkzin, Polet cini mi se, raspravljala o "ratu" "sminkera" i "pankera", hehe... . | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter | Re: New York Možda imas pravo za ovaj rat pankera i sminkera... mozda je to samo stvar ukusa tko sto više voli... bilo kako bilo..meni je NY grad snova...jer sam uvjerena da sam se tamo rodila, da bi se ostvarili svi moji snovi.. a možda sam tamo zivila u prošlom životu..tko zna? :-))
__________________ " I wanna wake up in the city that doesn't sleep..." |
| | |
![]() |
« Kako putujete na more?
|
S mora »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.