| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi New York u Život i Stil forumu; Bio sam ja u NY-u s curom prošlog Božića 3 tjedna, isto tako mi je bilo koma ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-06-08
Poruka: 13
![]() | Re: New York Bio sam ja u NY-u s curom prošlog Božića 3 tjedna, isto tako mi je bilo koma prvih par dana, ništa specijalno, ali kad se ufuraš malo u taj život, tu brzinu,tek onda skužiš koliko je poseban, svijet u malom reka bi.Tu nema šta nema, nitko te ne gleda, možeš praktički hodati i gol po cesti bez da se neko pretjerano sablažnjava ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: New York Mene je grad nakon sto sam proveo samo 2 dana u njemu fascinirao. Iako sam lunjao bez nekog plana, najvise po Manhattanu te malcice po Queensu grad me je odusevio i jedva cekam jesen kada cu se vratiti tamo i provesti jos 15ak dana istrazujuci jabuku.
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-02-08 Godina: 24
Poruka: 182
![]() | Re: New York Ja sam posle nove godine bio u NY i oduševio sam se.UVJEK ali UVJEK se nešto dešava,uvjek se nekoglupira,hapsi,dere,smrdi,prdi. Jedino što mi se nije svidjelo je kada odeš u metro u ponoć, svi povraću gledaju te čudno, i primjetio sam što je luksuzniji dio grada to je metro čistiji. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:10.