pa ovaj ti sreduje vise kompanija, ovo je samo low fare site koji obraduje avio prijevoz...placa se netom, ne znam da li postoji druga opcija
Raspravljate o temi New york u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Pravi autor: wonderwall ne znam di je caka, par letova u europi sam nasao preko te stranice za malo para ...
pa ovaj ti sreduje vise kompanija, ovo je samo low fare site koji obraduje avio prijevoz...placa se netom, ne znam da li postoji druga opcija
ja sam rezervirala kartu prošli tjedan, 3100kn bud-lon-new york za 9.6., super cijena. sa Brithisom
Wonderwall preko čega mogu doći do Washingtona za 20usd, jel imaš neku preporuku?
bila sam tamo prije 2 god i oduševio me...
www.vamoosebus.com
Ustvari nije bas do centra Washingtona, nego do Bethesde u Marylandu. U blizini ti je taxi koji te moze odvesti do metro stanice. Meni je taj bio ok jer sam u blizini imao smjestaj.
A imas i MVP bus koji te iskrca u Chinatownu u Washingtonu sto ti je (vjerojatno znas) vrlo blizu centra.
MVP Bus
Oba busa ti u NYC-u krecu sa Penn Stationa (glavni zeljeznicki kolodvor), odmah sastrane Madison Square Gardena..
Ako trebas jos sto pitaj![]()
Nisam htio otvarati novu temu, iako zasluzuje. Eto kako covjek napravi biznis u doba recesije
http://www.jutarnji.hr/ispis_clanka.jl?artid=160003
a dole na wall street-u ovi pizde sta s lovom
![]()
New york 08'
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
evo jos malo slika ostale su prevelike za upload
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
evo i moj skroman doprinos
Jesi ovo bio u MSG na nekom koncertu?(zadnja slika)
Mala ,grda si ko porez