lijepo lijepo...ja sam mislio na nba tekmu il hokej otić al jbg kad je bio 7 mjesec
Raspravljate o temi New york u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; dabome...
lijepo lijepo...ja sam mislio na nba tekmu il hokej otić al jbg kad je bio 7 mjesec
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
To sam gledao pred kraj lipnja, kasnije kad sam se vratio u rujnu htio sam pogledati hokej, nba jos nije pocela. Ali nisam nikako uspio doci do ulaznica za Rangerse.![]()
Jedini je problem što njihovi sportovi ti oduzmu pola dana...dođeš prije tekme pa tekma traje 2-3 sata....pa ovo ono...doma si za 6 sati hehe
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez
Meni je frendica trebala ić čuvati dijete u New York na godinu dana..
Ne čini se tako loša ideja, meni kao nezaposlenoj.....
šta mislite?
genijalan grad!
kak se živi tamo,mislim na strance na radu?
najbolji grad na svijetu...ja sam bio prije pola godine...iso sam i na nba i nhl oba dvije tekme predsezona....stvarno neponovljiv dozivljaj...ko i cjeli grad...jedva cekam da opet odem i da jos jednom uzivam u svakom djelutog najboljeg grada na svijetu
dal je netko bio u dućanu 21st. Century na Manhattanu?
ja sam bio..
jedna velika katastrofa...
unutra milijon ljudi, nema garderoba za probat stvari, bar ne kosulje...jer ih nemres vadit iz pakiranja...al opet s mogu nac jako jako jeftine stvari
kakve su cijene i dal ima sportskih stvati, obuće?
što još treba pogledati u New Yorku, gledao sam malo muzeje nor. Gugenheim, tehnički...
i od dućana sa tehnikom i odjećom koji su najbolji?
tnx.