| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Nizozemska - amsterdam u Život i Stil forumu; Jel bio tko? Pa da malo prepriča kako je bilo, ja idem na 5 dana... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Član | Re: Nizozemska - amsterdam Bio sam ja prošle godine negdje u 9 mjesecu, mislim. Svakako se isplati otić i pregledat sve to. Grad mi je predobar, ljudi su totalno opušteni. Za izać ima dosta mjesta, ali je sve jako skupo (i piće i hrana). Npr. najjeftinije pivo je bilo na akciji nekih 4 eura, kebab i takva hrana 5,6,7 eura (al je predobaaaar ). Drogešine ima na svakom koraku, od coffe shopova, do ljudi koji po cesti prodaju kokain i ostale pripravke , Red Light District je isto zanimljivo za vidjet, žene koje su po kategorijama poslagane po ulicama od najjeftinijih do najskupljih (ali mislim da tebe to ne zanima )...Mi smo bili nekih dan i pol i u specifičnim okolnostima, pa nam je bilo malo ograničeno kretanje, ali u biti smo sve vidjeli. I taj dio oko stadiona je jako lijep... Sam stadion je predobar i pored njega Heineken music Hall... Sve u svemu jako zanimljivo, puno drugačije od svega gdje sam bio. Evo par slika... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Zadnji Uredio gggiga : 12-05-08 u 18:33. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Član | Re: Nizozemska - amsterdam Nismo ništa tako obilazili, mi smo bili kad su igrali Ajax i Dinamo, tako da smo bili ograničeni s vremenom. U Coffe shopovima je sve po 12 eura mislim, ima hrpa različitih vrsta trave, pa količina u tih 12 eura ovisi o kvaliteti. Ja ne konzumiram travu, tako da ne znam da li je to puno ili malo, ali ovi iskusniji su bili jako zadovoljni, pa ocito nije preskupo ![]() A sad kako je u kojem coffe shopu ne znam, jer se u njima moze samo pušit, a ne smije pit alkohol, tako da smo mi bili uglavnom po kafićima u kojima se smije i jedno i drugo...
__________________ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Član | Re: Nizozemska - amsterdam Obišli smo mislim sve ulice Kreće sa debelim crnkinjama i kineskinjama za koje nisi siguran da li su muško ili žensko , a onda sto dalje ides sve su bolje cure. Cijene su od nekih 15-ak eura pa do 50, a bila je samo jedna koja trazi 100 . To je neka mulatkinja bila za koju nisam siguran da li ima 18 godina ...Ovi sto su išli jebavat kazu da je sve sterilno... 15 minuta, kreću štopat odma, tako da nisu bili baš oduševljeni ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.

). Drogešine ima na svakom koraku, od coffe shopova, do ljudi koji po cesti prodaju kokain i ostale pripravke 

. To je neka mulatkinja bila za koju nisam siguran da li ima 18 godina
...