| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Nizozemska - amsterdam u Život i Stil forumu; lol, ma ne naravno da ću proći ulicu kad sam već tamo tko god je bio u amsterdamu a nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Administrator | Re: Nizozemska - amsterdam lol, ma ne naravno da ću proći ulicu kad sam već tamo tko god je bio u amsterdamu a nije prošao tamo nije vidio amsterdam ![]() čisto pitam informativno haha a ne smiješ snimati jelda, ne provodeš se dobro a kak znate koje su cijene, kaj trebe viču iz bordela haha |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Član | Re: Nizozemska - amsterdam Ne smiješ ni pomislit izvadit fotoaparat .. Stalno šetaju nabildani likovi oko tih nihovih sobica.. Onako mrcine od 2 metra i stotinjak kila ![]() Cure su jako pristpačne samo im malo kimneš, odma viče koliko para traži ... Bila je i jedna iz Srbije, tuku narodnjaci iz sobe, i malo popričali s njom, pita ona nas odakle smo mi, kad smo rekli iz Hrvatske, odma nam je vrata zalupila ![]()
__________________ |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Nizozemska - amsterdam Citat:
A u Ulici crvenih svjetala jedna me prostitutka htjela ukrasti. Svi smo išli jedan iza drugog, i ja sam se nešto vratila kad je žena izašla iz svog izloga i pokušala me zgrabiti, nemam pojma zašto. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Nizozemska - amsterdam mozda te tila regrutirat... ![]() (znamo se i nemoj ovo shvatiti ozbiljno)
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:31.

tko god je bio u amsterdamu a nije prošao tamo nije vidio amsterdam 

samo im malo kimneš, odma viče koliko para traži