| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Nizozemska - amsterdam u Život i Stil forumu; evo ja se vratio...bilo je predobro... trave, gljiva, čokoladica od kanabisa na svakom koraku, kurvi ko u priči, stoje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Administrator | Re: Nizozemska - amsterdam evo ja se vratio...bilo je predobro... trave, gljiva, čokoladica od kanabisa na svakom koraku, kurvi ko u priči, stoje u izlozima..presmiješno...jako puno bugarkinja, albanki općenito curka sa prostora bivše juge, nekih ima i stvarno lijepih da čovjeku bude žao, ali jebiga njima nije, to je posao grad kao grad je fenomenalan. očekujte slike ubrzo ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nizozemska - amsterdam ja sam bio pretrosle godine i bilo super ovako na par dana kolko sam bio bilo je super, sve nekako drugacije nego kod nas, prosli crvenom četvrti (jedna je cak primala kartice )zanimljivo kako mirise iz “coffee” shopa, ko neka domaca hrana smetlar je jedan bio zakon, crnac, slusa glazbu, plese oko kante za smece i tako uzivajuci u pjesmu u zivotu prazni kantu za smece, nevjerovatno ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Nizozemska - amsterdam Citat:
![]()
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:30.

pametni znaju