| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Njemačka - Piva? u Život i Stil forumu; planiram u 3. mjesecu otić vidjet dvorce bavarske pa me zanima dal netko zna koliko košta boca pive u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Njemačka - Piva? planiram u 3. mjesecu otić vidjet dvorce bavarske pa me zanima dal netko zna koliko košta boca pive u njemačkoj? zanima me da si znam pripremit lovu. tnx!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Njemačka - Piva? u trgovini naravno! tam je jeftinije! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 146
![]() | stvarno, ides li gledat dvorce bavarske ili po pivo ? piva ima i doma, pa ponesi, tako rade nasi turisti , odnosno neki koji dolaze k nama, a sta mos, mi smo isto sirotinja. pozdrav, ![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Njemačka - Piva? ma nije stvar u tome! ja sam ti strastveni kolekcioinar i drinker piva! probo sam do sada otprilike 120-140 različitih vrsta pive i sad kad idem u njemačku hoću probat čim više vrsta, pa me zanima cijena da znam s parama!
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Njemačka - Piva? rado bi pomogao da znam ali mi tematika nije pretjerano poznata... ![]() ...al' kad se vratiš mogao bi malo u ovoj temi i napisat nekaj o bavarskim dvorcima...možeš i pive spomenut... ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Njemačka - Piva? naravno da hoću! pogotvo o dvorcima! naime fascinira me dvorac neuschwanstein od ludwiga II i on je razlog zašto i idem. putovanje je tek u trećem mjesecu pa ćete se malo strpit!
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 37
Poruka: 741
![]() | Evo par mojih slika iz posjeta Ulmu. Prekrasan gradić s oko 150000 stanovnika.Zanimljivo je da je Ulm u pokrajini Baden Wunterberg, a Novi Ulm u pokrajini Bavarskoj, djeli ih rijeka Dunav. Zaboravi sam napisati da je piva odlična,posebno u pivnicama u starom djelu grada(na slikama). točeni Paulaner mi je najbolji. Zadnji Uredio daidza : 16-04-08 u 10:23. |
| | |
![]() |
« Dubrovnik
|
Ja bih u... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:25.