| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi odoh i ja u new york u Život i Stil forumu; Idem na proljece ako do tad bude sve u redu pa imam molbu najvise za Choky-Zg posto je on ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-09-05
Poruka: 43
![]() | odoh i ja u new york Idem na proljece ako do tad bude sve u redu pa imam molbu najvise za Choky-Zg posto je on bio a i druge koji su bili . Neznam mozda neki savjet u vezi vize(koliko dode,koliko se ceka itd),kojim letom su isli (iz praga ili frankfurta,koliko love i tako to). Svaki savjet ce dobro doc,trebao bi biti 3 tjedna pa se nadam da cu dosta toga obici. Uglavnom ko je bio neka slozi neku pricu jer me sve interesira-hvala |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 381
![]() ![]() ![]() | Re: odoh i ja u new york ja sam bio prije 6 godina i bilo je mrak.Viza ti kosta oko 100 dolara.Detaljnije informacije naci ces ovdje kao i formular.Non-Immigrant Visa - How Do I Apply? Ak si kaznjavan i tak to mozes zaboraviti na vizu.U to ti je idroga ukljucena.Na razgovor donesi papire o imovini koju posjedujes ak je imas kako bi ih uvjerio da ne mislis ostat za stalno.Ja sam je dobio isti dan i to na godinu dana al ceka se po par dana.najbolje ti je letit iz frankfurta i brijem da se tak najcesce i leti.Ak ides turisticki onda ti preporucujem da iskoristis maksimum je tko zna kad ces ponovo nes od tog vidjet,Ja recimo imam sliku di sam na brodu a u pozadini se vide twinsi.slika je mrak i sad mi je drago kaj me stara tjerala na te turisticke obilaske.Muzeji su mrak i vrijedi ih vidjet.grad je prepun ducana s stvarima koje ces vidjet za 10 godina kod nas.Bez fotica ne idi ni slucajno.Za smjestaj ti ne mogu rec jer sam spavao kod rodbine.Vozi se podzemnom jer je najjeftinije a i fora je.Ak ces na proljece ic onda moras u central park da vidis ekipu kak brije na zdrav zivot.Ak te jos nesto zanima pitaj.pozdrav
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Piti i ljubiti Datum registracije: 17-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 384
![]() | Re: odoh i ja u new york Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: odoh, york |
« Odoh u Španjolsku!
|
formula 1 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 3 | 02-05-08 19:05 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| Instalacija Windowsa | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 20:52 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.