| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Odoh u NY u Život i Stil forumu; Hvala svima na dobrim zeljama!!!I ono je bila super ideja Kiki!!!Odradit cemo to,svakako!!!Jedino mi je zao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Odoh u NY Hvala svima na dobrim zeljama!!!I ono je bila super ideja Kiki!!!Odradit cemo to,svakako!!!Jedino mi je zao sto mi je rodjkas 31.05,tri dana nakon sto odem,a tak sam htio vidjet ono u dnu croportala,Danas imaju rodjendan Choky-Zg i drugi Selo,Ti si vidim iskusan,jel trebam izvaditi internacionalnu vozacku ovdje u HAK-u,ili cu moci zrentat auto na ovu nasu???Jer cu svakako voziti! ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Odoh u NY Ma napravit će ti netko screenshot i stavit slikicu da vidiš kad bude pisalo Danas imaju rodjendan Choky-Zg i drugi ![]() Sam ti uživaj u Amerika daleka i proslavi rođ tamo. Ja sam svoj 18. proslavila u Španjolskoj, bilo ludo i nezaboravno.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Odoh u NY E covjece uzivaj kolko god mozes tamo! Upoznaj zgodne amerikanke, vozi one automatske americke aute, kupi nesto u 5oj aveniji. Sretno! Meni je najveca zelja otici u Miami i Miami Beach... Kako bi to nevjerojatno volio... Ali eto zasada nemam prilike, jos ima vremena valjda cu i ja otici jednom tamo kao Choky u NY!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Odoh u NY Citat:
![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Odoh u NY Citat:
P.S.Upravo se vratio iz Fiumea,bilo jebeno!!!!U Asu samo smanjili zalihe Leffe-a i Činara!! ![]() | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Odoh u NY Citat:
A ja se čudio kada sam vidio dva šlepera s lejblom Činara na prikolici da prolaze kroz grad. ![]() Ali najbolje mi je ovo, on je vec glavom u New Yorku: Choky-Zg Regularni forumas Datum pridruženja: 26-07-05 Lokacija: NY Poruka: 140
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-05-06 Godina: 38
Poruka: 1
![]() | Re: Odoh u NY sAMO TI MOGU SAVJETOVATI DA SE PRIPREMIŠ NA VELIKE GUŽVE I PUNO LJUDI KUDA GOD KRENEŠ, PA ČAK I NOČU U N.Y. JE VELIKA GUŽVA. ZA SIGURNOST SE NEMORAŠ BOJATI JER SAM HODAO I PO NOČI BEZ OSJEČAJA OPASNOSTI! POZDRAV IZ oSIJEKA I POŠALJI DOBR SLIKE, SRETAN PUT |
| | |
![]() |
| Tagovi: odoh |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:06.

: