Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Odoh u NY u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Choky-Zg POZDRAV SVIMA!!!uSPIO SAM NACI NEKI INTERNET CAFFE KOD NEKOG INDIJCA!!sAMO DA SE JAVIM!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-05-06, 18:46   #41 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,691
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: Odoh u NY

Citat:
Pravi autor: Choky-Zg
POZDRAV SVIMA!!!uSPIO SAM NACI NEKI INTERNET CAFFE KOD NEKOG INDIJCA!!sAMO DA SE JAVIM!!Sorry za capital letters!!!Sad sam skuzio!!Evo slike ce biti,bile bi i sad samo sam zaboravio usb cable!!!Ovo je ludo a veliko u p.m.!!!!U svakom slucaju se cujemo!!

sljedeći put ja idem sa tobom :
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-06, 20:22   #42 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

I ja bi na Manhattan
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-05-06, 21:29   #43 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-05-06
Godina: 22
Poruka: 3
hivanis se izdvaja iz mase

Joj blago ti se,ostvarila ti se jedna od mojih najvećih želja otić u NY,obiđi sve živo kolko možeš i opiši život ulice i klubova,i fotke da vidimo "stvarni NY" a ne gluposti iz serija.
hivanis je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 10:06   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

ma kakva amerika,dao bi sto amerika sve na svijetu ja bi dao tek da sjednem na verandu pa uz karte i bevandu brojim valove....ko to more platiti.. ....
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 15:30   #45 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Istina, ali treba vidit čim više svijeta
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 16:37   #46 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
Giant se izdvaja iz mase
Život je tamo prebrz i loš.Pored tebe hoda 500 i više ljudi.Stalno se žure i ne paze hoće te okrznuti,stalno pričaju na mobitel.Hitna,vatrogasci i ponekad policija jure ti pored glave a da nisi ni svjestan.Zračenje lcd-ova ti vjerojatno neće ni smetati jer će bit zanimljivo gledat vijesti na ulici.Oko tebe je brdo nebodera,imaš osjećaj kao da nešto pada na tebe.Uostalom buka je preko 200 decibela,možda manje više nisam siguran.Sve što sam ja nabrojao je na Manhattanu,stoga što manje vremena provodi tamo jer ćeš poludit.Lako je onome tko tamo živi pa se brzo privikne na "fast life",ali ti se opet vraćaš u malu državu s malo ljudi.Sasvim drugi svijet,drugi ljudi i stanje...Jedan lik mi je pričao da je bio u New Yorku i da ništa ne valja.A sad kako kome.I ja bi volio ići u NYC bez obzira na sve.Obići malo grad i nekoga upoznati.Izići u neki noćni klub s hip hop glazbom.Naučit igrat košarku a onda zapalit joint i s butrom zapartijat po mogućnosti s crnkinjom jer imaju dobru bulju.Nakupovat se majica,hlača i kapa.Ne bi bilo loše prohodat Brooklyn Bridgeom.I naravno otići na utakmicu New York Yankeesa.Ali tu se zaboravlja preko 200 tisuća "ljudi krtica" i još onih siromaha koji spajaju kraj s krajem i koji su izolirani od ostatka tog metropolisa.Njih ne zanimaju ni Times Square ni Metlife,New York Yankeesi,neboderi,Metro i Broadway i ostalo što njujorčani i oni koji dolaze u New York mogu vidjeti.Tko njih gleda?Nitko.U tome i jest stvar.Ostavili su ih i grad i cjelokupni američki sustav.Barem kad budeš došao u NYC pomoli se za otpisane.Ja da mogu živio bi u New Yorku ili Los Angelesu,jer u toj ludoj zemlji sve se može.

Slikaj NYC s mobitelom ili fotoaparatom,s čime budeš nije bitno.Kad se vratiš objavi na croportal.Slikaj što više toga.

Zadnji Uredio HornedRapid : 06-07-07 u 18:34.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-07, 23:00   #47 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,579
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

ja sam bio par puta i mogu reći da nije loše.

ali ja bi rađe do Miamia ili L.A.-a
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 22:57   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 335
jaiopetja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaiopetja

Covejce pa ko nebi htio ic u NY, meni je to najveca zelja, to.. Miami, LA... uhhh kad samo pocnem mislit na to. E da velika mi je zelja ic u Kanadu, one planine, rijeka.. šume one ... .. a kaj je najbolje imam neku rodbinu tamo u kanadi ali mislim da ih nikad (nazalost) necu upoznat. nista, valjda cu ic sljedece god u Minhen kod bratica i tako...
jaiopetja je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 15-10-07, 20:18   #49 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Chica_latina

Datum registracije: 18-08-07
Poruka: 292
Chica_latina se izdvaja iz mase

Uf što sam ljubomorna! Ja bih u New York! Mislim,ja bi i u Los Angels,Las Vegas,Denver,Philu,Havanu,i na Jamajku,dobro i kompletnu Kubu zapravo cijelu Južnu Ameriku i Srednju,a i Sjevernu.Voljela bih vidjet i Aziju,a naravno i Afriku,a ne bih imala ništa protiv Antartike
Chica_latina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: odoh

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111