| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Odoh u Švicarsku u Život i Stil forumu; Ljudi idem u Švicarsku na 2 tjedna. Krecem za 2 sata, a oko 7 sam tam - znaci javim vam se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Photoshop freak | Odoh u Švicarsku Ljudi idem u Švicarsku na 2 tjedna. Krecem za 2 sata, a oko 7 sam tam - znaci javim vam se oko 8-9 sa prvim dojmovima ![]() Pozdrav
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura Zadnji Uredio fL/.\Sh : 19-02-06 u 19:06. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Odoh do Milke stigao sam i vec pijem pivo slikati jos nisam stigel ali fotke i izvješća možete očekivati uskoro
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Odoh do Milke Visp - na jugozapadu švicarske ljudi tu je prekrasno i jako mirno Pozdrav svim forumašima iz snježne Švicarske
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Odoh do Milke bravo direktore... lijepo se provedi... kaj si na skijači tam, ili?!
__________________ > next level < |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Odoh do Milke e i zipa da te svizac ne zamota ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Odoh do Milke sutra slijede prve slike i dojmovi.
| | |
![]() |
| Tagovi: odoh, svicarsku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.