| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Odoh u Švicarsku u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: CroSoldier kol'ki je to grad... kol'ko ima stanovnika? jedno 5 tisuca stanovnika, to ti je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | ||
| Photoshop freak | Re: Odoh do Milke Citat:
Citat:
![]() evo naprimjer podloga za miša oko 100 kunića ![]() al neke stvari kostaju isto ko i u hrvatskoj kao racimo mobiteli ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | ||
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Odoh do Milke Citat:
sad me puca nostalgija...te tvoje slike me podsjećaju na gradić na zapadu austrije koji se zove feldkirh.....mir, idila, uživancija, dragi ljudi, predivan krajolik![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Odoh do Milke Ljudi idem u Italiju i nece me biti na forumu oko 2 dana. Nekima drago a nekima još i više ![]() Imam ukupno oko 400 Mb na oba fotica, pa ce biti i fotografija. Citamo se u petak ili subotu. Do tad, pozdrav od Flasha. ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Odoh do Milke Eto jucer sam se vratio iz Italije pa reko da vam podjelim par fotki koje sam usput zabiljezio. Na slikama je Pisa i kosi toranj, pogled sa kosog tornja i kolodvor u Milanu.
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura Zadnji Uredio fL/.\Sh : 26-02-06 u 20:45. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Photoshop freak | Re: Odoh do Milke Citat:
![]() Ali zato sam otisao malo do Briga. Prekrasan mali Švicarski gradic, sa odlicnom oizzerijom Molino koju drze braca "istocni susjedi" u odlicnom ambijentu i perfektno ukusna pizza. evo par slika:
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Godina: 22
Poruka: 5
![]() | bok ljudi radim jedan projekt na faxu na temu Švicarska i trebale bi mi informacije iz prve ruke, a budući da nisam nikad bila tamo, zamolila bih Vas da mi kazete Vi koji jeste: 1.Kako ste doživjeli Švicarsku? (uzbudljivo, opušteno, zanimljivo...?) 2.Po cemu vam je bila posebna, u usporedbi sa drugim europskim zemljama 3.Da li je zemlja ispunila vaša očekivanja i da li stoji iza onog što obećava? 4.Kako ste došli do podataka o Švicarskoj, jeste li išli preko agencija ili individualno i u koje vrijeme(godišnje doba), te kojim prijevoznim sredstvom? 5.Kakva je urednost javnih prostora (ulice, trgovi, šetališta,parkovi, wc-i), (uređenost skijališta, toplica, obale jezera) 6.Kakav je odnos destinacije prema turistima (postoje li "važniji" i "manje važniji" turisti)? 7.Odnos lokalnog stanovništva prema turizmu i turistima? 8.Odnos zaposlenika turističkih poduzeća prema turizmu i turistima?? Eto to bi bilo to, znam da ima dosta pitanja al ak biste na ikoje odgovorili puno bi mi pomogli eto hvala |
| | |
![]() |
| Tagovi: odoh, svicarsku |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.

sad me puca nostalgija...te tvoje slike me podsjećaju na gradić na zapadu austrije koji se zove feldkirh.....mir, idila, uživancija, dragi ljudi, predivan krajolik
U Afganistan?