| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Osiguranje na putovanjima u Život i Stil forumu; Obavzna stavka prije svakog putovanja je osigurati se....da li ste imali koje iskustvo sa nekom od osiguravajućih kuća i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 24
Poruka: 56
![]() | Obavzna stavka prije svakog putovanja je osigurati se....da li ste imali koje iskustvo sa nekom od osiguravajućih kuća i kakvih? Ja sam se primjerice u zadnjih par putovanja osigurao Generali osiguranjem i bili su super jer sam ih zaista trebao iz razloga što sam se našao u bolnici i trebao sam platiti lijekove,ct i ostalo i da njih i njihove brze intervencije nije bilo ostao bi bez svojih poklona jer su sve te pretrage i lijekovi jako skupi gdje god se ode....Ali sam se zato ranije jednom drugom prilikom morao natezati sa Croatia osiguranjem godinu dana zbog prijeloma koji su mi bili dužni platiti... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Osiguranje na putovanjima za zadnje putovanje uzeo sam osiguranje kod merkura. s obzirom da mi se ništa nije dogodilo ne mogu govoriti o iskustvima. merkur sam izabrao jer je za gotovu identičnu uslugu u odnosu na druga osiguranja naplaćivao najnižu cijenu. prtljagu nisam osiguravao, već sam samo uzeo zdravstveno. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:50.

jer su sve te pretrage i lijekovi jako skupi gdje god se ode....

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.