| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Pag, jel boravio tko tamo neko duže vrijeme u Život i Stil forumu; da baš malo poznaje grad... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pag, jel boravio tko tamo neko duže vrijeme Pag? Ja ti ljetujem na Pagu već godinama... Pag obožavam i meni je tamo prekrasno... Al naravno da netko kome je je negdje drugi dom tamo da će ti reći da je prekrasno... Ovako... Što se tiče gradske plaže - katastrofa... Mravinjak i još voda je sva zamućena i prljava od tog mravinjaka i tamo sam se kupala samo kad sam si išla iznajmiti bananu il nešto tomu slično... U gradu Pagu, imaš još taj drugi hotel Pagus, ispred je plaža nešto bolja, al svejedno vrlo loše i isto mravinjak... Al da ne misliš sad da je Pag neka kaljuža, nije, odeš samo malo par plaža dalje čisto je ko suza. Jer zbog koncentracije ljudi je tamo zmanzano i jer je tamo uvala pa sve nosi iz zaljeva prema Pagu... Odeš dalje mislim u smislu da se putuje prema Sv. Duhu (tako tabla kaže). Dakle kreneš od Paga prolaziš kroz Vodice, tu ti je puno apartmana i hotela i vikendica - zemljane plaže, voda odlična, pardon, more Onda dolaziš do Bošane (tu sam ja ) plaže šljunčane, sastrane stijene za sunčanje - mrak more. :amo pješćanih... Dalje dolazi Dubrava, Sv. Marija - sve blaži i ljepši šljunak... Pa onda ima Sv. Marko - mislim da tu negdje postaje ponovno poluzemljane plaže, negdje od meridijana... Stvarno su plaže super, a voda bistra, ima dakako i manjih osamljenih i još imaš izvor pitke vode... I ta cesta postaje tu makadam, a tom cestom možeš izbit na Zrće, da ne ideš okolo po zavojima, al jako je loša...Što se tiće noćnog izlaska u Pagu - jako slab. Lijepo je tam izaću u Olimpiko (od Jovića, ima i 5eticu na Jarunu), zna imat neke tamburaše, partyje... Dobro je... Onda disko znan nazivima Peti element, Peti magazin, Magazin... svašta...) prije je bilo tamo bolje. Što se tiče muzike uvijek su stari i pokoji put ubace neku novu stvar... A ove godine su počeli tamo puštat narodnajke, al stare... Ima neki kafić jako jako jako mali di isto puštaju neke narodnjake uz plažu, kažu da je dobro... Onda birc - klub tak nešto Vanga - tamo je super za izać muzika je mrak al su se isto nešto malo postarali s muzikom, ali ljudi su super tamo i uvijek se zabaviš... I ne znam više di bi mogo izać na Pag, ima raznih nekih konoba i bircića malih, a ovo ti je ono gdje se ide van u Pagu... Riva, jbg, malo smrdi, al koja riva ne smrdi... Kad sve ti kažem tjerau uvalu... Tipićan morski gradić, manji, ulice uže, neko kino šta ima plastićne stolice (Barem je tak bilo prošle ne znam za ovu godinu nisam bila) Lijepih picerija ima... I ne znam, ima i teretana, internet kafić, igraonica, knjižnica ![]() Šta te još zanima ![]() Valjda sam pomogla, nadam se... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pag, jel boravio tko tamo neko duže vrijeme Koja tema ![]() ![]() ![]()
__________________ Pliiiz CP - Pimp my ride |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:29.

Onda dolaziš do Bošane (tu sam ja
) plaže šljunčane, sastrane stijene za sunčanje - mrak more. :amo pješćanih... Dalje dolazi Dubrava, Sv. Marija - sve blaži i ljepši šljunak... Pa onda ima Sv. Marko - mislim da tu negdje postaje ponovno poluzemljane plaže, negdje od meridijana... Stvarno su plaže super, a voda bistra, ima dakako i manjih osamljenih i još imaš izvor pitke vode... I ta cesta postaje tu makadam, a tom cestom možeš izbit na Zrće, da ne ideš okolo po zavojima, al jako je loša...
(Barem je tak bilo prošle ne znam za ovu godinu nisam bila) Lijepih picerija ima... I ne znam, ima i teretana, internet kafić, igraonica, knjižnica