| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Poz iz Dubai u Život i Stil forumu; Evo, napokon i ja našao vremena da se javim iz pustinje. I prošlo lagano već pola mog boravka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evo, napokon i ja našao vremena da se javim iz pustinje. I prošlo lagano već pola mog boravka ovdje, stvarno je predobro tu, osto bi i duže od mjesec dana da mogu. Na šta sve ovi arapčani bacaju lovu, nisu normalni Samo što je vruće za popizdit, opće nemam volje otić na more, koje je ne toplo nego VRUĆE, ali zato klimica radi na svakom koraku, pa i na busnoj stanici. Zelenila i jezeraca ima više nego u NP Plitvice.... Al popit pivo ovdje je skoro nemoguća misija... I da, ovdje sam se uvjerio u priču da su Hrvatice najljepše, isto ko i pivu popit, tak je teško naletit na zgodnu curu Poz iz Pustinje. Slike uploadam kad dođem u Zg, ovdje je net katastrofa spor
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poz iz Dubai Djevojke, hvala..... i budem da uživam... ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poz iz Dubai Uživaj! Smijem li ti poslati koju litru pive? Extra pošiljka za kolegu moderatora ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: dubai |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

Ajde uživaj 

pametni znaju