| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi prijavljivanje tehničkih stvari kad se putuje avionom u Život i Stil forumu; tipa laptop, kamera, fotić i te stvari... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prijavljivanje tehničkih stvari kad se putuje avionom kad se checkiras odnosno vagas prtljagu pitaj tamo odmah osobu i ona ce ti sve reci. u slucaju da ne mozes samo ces je ubaciti u kofer. ja nisam nikad imao problema, i laptop i fotic je uvijek isao samnom u kabinu. pripazi na baterije za fotic ili kameru...na nekim aerodromima izricito zabranjuju da se one unose u kabinu...da ne govorim o skarama, nozicima, cakijama :d i sl. npr. ako budes nosio kemijsku ili bilo koju drugu olovku obavezno je stavi takodjer u kofer ili u onu plasticbnu vrecicu sto daju kad imas neku tekucinu sa sobom (voda, parfem)...zvuci smjesno ali frend je samnom putovao i imao je sa sobom i zbog toga je 20min bio na detaljnijem pregledu i ostao bez nje (btw, bila je "parkerica") ![]() sretno i uzivaj ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-03-07 Godina: 29
Poruka: 13
![]() | Re: prijavljivanje tehničkih stvari kad se putuje avionom Zar ne zabranjuju baterije u koferu pa ih moras nositi sa sobom u rucnoj prtljazi? Bar ja tako putujem zadnjih par godina bez problema ![]() a i nosim kemijske olovke sa sobom u torbi za laptop ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-08
Poruka: 9
![]() | imam jedno pitanje!! ove godine putujem u CANADu i tamo bih si nesto kupio(dobio na poklon od familije) a to naprimjer bude LAPTOP,malo vrijednija stvar!!! i sada carina(pdv ili sta se vec placa) kako ce oni znati koja je cijena tog uredjaja/naprave ako sam ja to dobio na poklon i nemam racun???? dali mi netko moze pomoći,dali ste imali takvo iskustvo??!! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: putovanje avionom, tehnicke stvari |
« Ja bih u...
|
Autoturist Graz »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.