| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi projekt "Švicarska" pomozite u Život i Stil forumu; bok ljudi radim jedan projekt na faxu na temu Švicarska i trebale bi mi informacije iz prve ruke, a budući ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Godina: 21
Poruka: 5
![]() | projekt "Švicarska" pomozite bok ljudi radim jedan projekt na faxu na temu Švicarska i trebale bi mi informacije iz prve ruke, a budući da nisam nikad bila tamo, zamolila bih Vas da mi kazete Vi koji jeste: 1.Kako ste doživjeli Švicarsku? (uzbudljivo, opušteno, zanimljivo...?) 2.Po cemu vam je bila posebna, u usporedbi sa drugim europskim zemljama 3.Da li je zemlja ispunila vaša očekivanja i da li stoji iza onog što obećava? 4.Kako ste došli do podataka o Švicarskoj, jeste li išli preko agencija ili individualno i u koje vrijeme(godišnje doba), te kojim prijevoznim sredstvom? 5.Kakva je urednost javnih prostora (ulice, trgovi, šetališta,parkovi, wc-i), (uređenost skijališta, toplica, obale jezera) 6.Kakav je odnos destinacije prema turistima (postoje li "važniji" i "manje važniji" turisti)? 7.Odnos lokalnog stanovništva prema turizmu i turistima? 8.Odnos zaposlenika turističkih poduzeća prema turizmu i turistima?? Eto to bi bilo to, znam da ima dosta pitanja al ak biste na ikoje odgovorili puno bi mi pomogli eto hvala |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-06
Poruka: 72
![]() | Re: projekt "Švicarska" pomozite Bio sam ja u Genevi 2 puta, ali sam kratko proputovao i ostalom Svicarskom. Prelijepa zemlja, ugodna za zivot, iznimno zanimljiva ima se sta vidjet i cut, uglavno protestanska zemlja, imaju dva sluzbena jezika francuski i njemacki. Sto se turista tice svi su jednako kategorirani, nema boljih, losijih i slicnih, jer njima je svaka kuna vazna. Inace ja sam isao avionom iz Budimpeste, kratak je jako put, nekih sat-sat i pol traje. Moja je ocekivanja ispunila, stovise neopisivo je nesto, taj osjecaj starog i novog, predobro. Sto se urednosti tice, nevjerovatno su im ulice i trgovi cisti, zapravo sve je maksimalno cisto i uredno. Pravi domacini nema sta. Eto to su od mene neki kratki podaci . Nadam se da ce biti od nekakve pomoci. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomozite, projekt, quotsvicarskaquot |
« Odoh u Švicarsku
|
Gdje je ovo? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:41.

. Nadam se da ce biti od nekakve pomoci.