| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi [Promocija] www.vamotamo.com u Život i Stil forumu; Pozdrav svima! Evo, nakon tri mjeseca rada u kasnim nocnim satima konacno sam dovrsio site posvecen putovanjima VamoTamo - Priče sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 1
![]() | [Promocija] www.vamotamo.com Pozdrav svima! Evo, nakon tri mjeseca rada u kasnim nocnim satima konacno sam dovrsio site posvecen putovanjima ![]() VamoTamo - Priče sa putovanja Ugl, kako nikad nemam ideja kamo poci, odlucio sam napraviti site na kojemu svi mogu stavljati svoje priče i slike mjesta koja su posjetili. Dakle, možete pisati o mjestima gdje ste bili, sajmovima, feštama, možete staviti slike (ako Vam se ne da pisati ) , stvarati prijatelje, pisati komentare.... Ima toga dosta.![]() Trenutno je sve u beta verziji, pa se zna pojaviti koja buba da ne bi odmah pljuvali ![]() Pa da ne duljim VamoTamo - Priče sa putovanja Vidimo se! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: price, putopisi, putovanja, slike, vamotamo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.

) , stvarati prijatelje, pisati komentare.... Ima toga dosta.