Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Put na " more "

Raspravljate o temi Put na " more " u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; ev vak malo sam pricao sa frendom ovih par dana pa smo nekak dosli na temu o putovanju na "more" ...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Fallen Soul
    Datum registracije
    17-08-08
    Poruka
    519
    Liked
    1 times

Put na " more "

ev vak
    malo sam pricao sa frendom ovih par dana pa smo nekak dosli na temu o putovanju na "more" sljedeceg ljeta .. biciklom
    zasad imamo dvije rute .....

1. ruta- (kraca) plava lajna
    Slavonski Brod --> Plitvice --> Knin --> Sibenik --> Zadar --> Rijeka --> Karlovac --> Slav. Brod

a ako stvarno budemo mogli/imali vremena idemo drugom rutom

2. ruta - crvena lajna
    polazak iz Slavonskog Broda pa na Plitvice ---> preko like do Zadra ---> Sibenik --> Split --> Metkovic --> Dubrovnik --> Mostar --> Sarajevo (CEVAPI )--> zenica --> doboj --> derventa --> Slavonski Brod

ovo jos nista nije sigurno sve je u fazi planiranja tj. gledamo ako bi jos netko htjeo ici sa nama na voznju

i ako ima netko "iskusan" tj netko ko je bio na takvom nesto .. da podjeli svoja iskustva (kolko ga je para izaslo,sto se tice samog puta : kampovi,smjestaj ,hrana))
    tako da u slucaju prve rute cemo vjerojatno ostat mjesec dana tj da idemo skroz od SB-->SB biciklom al nesto gledamo da odemo sa busom do plitvica pa od plitvica nastavit [sto ce vjerojatno i biti]) vak nekih 20-25 dana

pak bi netko htjeo ^^ da prosiri horizonte xD dobrodosao je

To change myself, I'd rather die
    Though they will not understand

Starter Avatar od korisnika Nigger 84
    Datum registracije
    27-12-08
    Poruka
    17
    Liked
    0 times

Re: Put na " more "

Ima li možda netko zainteresiran ove godine za ići na more biciklom?Ja sam na godišnjem zadnji tjedan u sedmom i prvi u osmom pa bi onda išao.Iz Varaždina sam,pa me zanima ide li tko prema dolje pa da idemo skupa.Išao bi vjerojatno do Zadra i natrag ali ako ima neko za ići sa drugim planom,dogovorimo se.
    Live for nothing,or die for something

Lajkaj nas na Facebooku