Eh, da. Čim si kupim bike i ja idem na more sa njim, ali to neće bit tako skoro.![]()
Raspravljate o temi Put na more biciklom 2009 u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Planiram ove godine ići na more biciklom pa me zanima ima li možda zainteresiranih za put.Inače sam iz okolice Varaždina....
Eh, da. Čim si kupim bike i ja idem na more sa njim, ali to neće bit tako skoro.![]()
Pa ak veliš da si moraš kupiti bicikl,onda to očito nebu baš tak skoro.Inače,super je,bil sam već jednom.
Inace broj telefona mi je 0989370911, pa ako zelite mozete me i tako kontaktirati.
Live for nothing,or die for something
A kam ideš na more? Kojom rutom?
Pa bil san na Pagu,a iso sam kroz senj,plitvicka jezera pa sam se onda spustil na more.Ove godine planiram mozda do splita ili tamo negdje nize.Ti planiras ici ili?
Pa zar nitko?
Datum polaska bi bio oko 10.8.,a išao bi do Splita i to po unutrašnjosti,a natrag se vraćam se po obali doma,dakle sva mjesta do Rijeke te natrag doma.To će trajati maksimalno do 30.8.,znači sve polagano i da se vidi što više.Ako ima zainteresiranih,bilo bi mi drago.
Isao prosle godine...
Osijek- Dubrovnik
S par prijatelja iz Bike kluba.
cek, a spavanje?