| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi PUTOVANJA!! u Život i Stil forumu; Gde ste do sad bili,gde bi ste htjeli da idete???? *UPOZORENJE*Ovo nije tema ljetovanje,smještaj i tako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 326
![]() ![]() ![]() | Re: PUTOVANJA!! Zivio i radio u Njemackoj (joj kako ovo ofucano zvuci ), ostalo i nije vrijedno spomena!I vecina vecih gradova u bivsoj jugi, ako se to broji! ![]() Zelja mi je Italija, kakva bolja utakmica i tako to! I Afrika, al' ono sa saburom, ne preko ovih agencija da protrcim kroz nju, vec ono fino s kakvim dobrim jeepom!
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 23-02-08 Godina: 24
Poruka: 228
![]() | Re: PUTOVANJA!! Awww to bi bilo do jaja.Ideš sa jeeeepom da gledaš kako sunce zalazi iza kilamandzara i antilope koje jedu dvije lavice. I samo još da poneseš kameru i da vičeš "Discovery Channel" i eto tebi putovanja. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-08-08
Poruka: 6
![]() | Re: PUTOVANJA!! pa eto pošto sam pomorac imam tu sreču da obiđem cijeli svijet. Pošto sam tek počeo navegavat naime sad sam kadet, obišao sam u svojih 7 mjeseci navigacije sljedeče zemlje: kina dva puta, australija također dva puta, ukraina, rusija, indija, pakistan, švedska, francuska, španjolska i evo sad upravo idem prema nizozemskoj ![]() ![]()
__________________ Sea Is my country Ship is My Home Duty is my life Who is my Wife Guess ??????? |
| | |
![]() |
« Aqua parkovi
|
Sydney »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:32.

), ostalo i nije vrijedno spomena!