| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi putovanje Istrom u Život i Stil forumu; Iako sam iz Istre jučer smo cura i ja bili malo se vozikati po Istri..i pri kraju dana negdje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | putovanje Istrom Iako sam iz Istre jučer smo cura i ja bili malo se vozikati po Istri..i pri kraju dana negdje oko 18i40 zastali smo kod PortePortona (10km od ušča rijeke Mirne) da bi razgledali staru kapelicu...i ja sam išao okolo pogledati a cura je kroz prozor pogledala u unutrašnjost kapelice...i odjedno....aaaaaaaa..trči cura prema meni i viče šta je to?! ja sam mislio da me zeza da je vidjela da se nesto miče u kapelici jer sam vidio da su vrata kapelice zatvorena željeznim portunom i nemoguče da je neko unutra. pitam je šta je bilo a ona odgovori da je čula kako nešto radi psssssss.pssssssss i niš ja odem do tog prozora vidjeti šta je to...i ništa ne čujem i gledam gledam...i odjednom se začuje psssss.pssssss instiktivno pogledam u smjeru di je zvuk dolazio, točnije sa natstrešnice iznad ulaza u kapelicu i ugledam poskoka na gredi metar i pol-dva iznad moje glave spremam na napad... brada mi je utvrdnula od straha, srce mi je počelo lupati..nisam znao sta napraviti dali naglo potrčati ili polako otiči da poskok ne bi reagirao...i trgnem se ja...na svu sreču poskok nije skočio i ugrizao.. otišli smo do auta, malo se smirili..i onda sam u auto uzeo papir i kemijsku i napisao na papiru: PAZI POSKOK NA NADSTREŠNICI, stavio na jednu slomljenu granu i nabio ispred ulaza jer ima puno ljudi koji posječuju to mjesto.. i tako je završilo jučerašnje neugodno putovanje, jos se i danas naježim kad se sjetim prizora!! inače do prve hitne (UMAG) ima oko 40 minuta vožnje, a to je u puno slučaja previše vremena za ugriz poskoka!
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:15.