Pokazujem rezultate 1 do 8 od 8

Rizvan City!

Raspravljate o temi Rizvan City! u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Bio sam jučer u Rizvan City, jednom malom mjestu pokraj Gospića, u kojem je napravljen nezaboravni adrenalinski park, garantiram onome ...

Starter Avatar od korisnika Kancerogen
    Datum registracije
    04-03-08
    Starost
    26
    Poruka
    66
    Liked
    1 times

Rizvan City!

Bio sam jučer u Rizvan City, jednom malom mjestu pokraj Gospića, u kojem je napravljen nezaboravni adrenalinski park, garantiram onome tko posjeti park da ce ga pamtit do kraja zivota..

Evo da vam ispricam svoje dozivljaje: Dosli smo tamo (ja i ekipa) u 8:30, u 9:00 smo se vec penjali po jednoj ogromnoj crnoj platformi na koju su postavljena kao neka kamenja na koja se penjes, tako imas 3 strane mozete se utrkivati, itd.

Zatim smo igrali ljudski stolni nogomet, koji je bio pre fora ej, igrali smo 2 sata.. zezali se i tak..

onda je na red dosao najzanimljiviji paintball, bilo je prezabavno, imate 3 igre, u dvije tko prije do zastave, a u trecoj ima ekpa koja brani bazu i ekipa koja ju pokusaje osvojit, ne traje krato, dapace, igrali smo oko 3 sata, i ono nezaboravno...

Zatim je na redu bio poligon, to je najstrasniji dio, ali je isto zabavan, hodate po zicama, ili nekim spojenim drvima, koja spajaju dva velika drveta, visina je 15 m tako da jedini baza je da ne gledate dole...

Zatim je slijedio zip line, meni nakon paintballa favorit, objesen si za zicu, i samo se pustis i letis dole kao Tarzan iz filmova nekih 50-ak metara, preludo isao sam 7 puta...

i na kraju smo se okusali u karaokama u kojima su cure prednjacile, i sve smo to na kraju proslavili prsutom i sirom, i kojom pivicom i vinom..

Dakle kao sto vidite bilo je jebeno, ako zelite i vi ici uguglajte "Rizvan City" i tamo imate opis i kontakt, ono prezabavno je...
    la la la

Datum registracije
    04-03-08
    Starost
    26
    Poruka
    66
    Liked
    1 times

Re: Rizvan City!

a odjebane teme...

a vidite koliko sma se trudio pisat...
    la la la

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Sayrex
    Datum registracije
    23-07-07
    Starost
    20
    Poruka
    565
    Liked
    0 times

Volia bi ić, guglo sam, pari se zabavno xD
    “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“

Starter Avatar od korisnika tomy2810
    Datum registracije
    11-06-08
    Poruka
    29
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Kancerogen Pogledaj Poruke
    a odjebane teme...

a vidite koliko sma se trudio pisat...
    ludo, ali nisam googlao pa gdje se nalazi i koliko košta ulaz..

Banned Avatar od korisnika visio
    Datum registracije
    21-07-06
    Starost
    32
    Poruka
    1,463
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Kancerogen Pogledaj Poruke
    Bio sam jučer u Rizvan City, jednom malom mjestu pokraj Gospića, u kojem je napravljen nezaboravni adrenalinski park, garantiram onome tko posjeti park da ce ga pamtit do kraja zivota..

Evo da vam ispricam svoje dozivljaje: Dosli smo tamo (ja i ekipa) u 8:30, u 9:00 smo se vec penjali po jednoj ogromnoj crnoj platformi na koju su postavljena kao neka kamenja na koja se penjes, tako imas 3 strane mozete se utrkivati, itd.

Zatim smo igrali ljudski stolni nogomet, koji je bio pre fora ej, igrali smo 2 sata.. zezali se i tak..

onda je na red dosao najzanimljiviji paintball, bilo je prezabavno, imate 3 igre, u dvije tko prije do zastave, a u trecoj ima ekpa koja brani bazu i ekipa koja ju pokusaje osvojit, ne traje krato, dapace, igrali smo oko 3 sata, i ono nezaboravno...

Zatim je na redu bio poligon, to je najstrasniji dio, ali je isto zabavan, hodate po zicama, ili nekim spojenim drvima, koja spajaju dva velika drveta, visina je 15 m tako da jedini baza je da ne gledate dole...

Zatim je slijedio zip line, meni nakon paintballa favorit, objesen si za zicu, i samo se pustis i letis dole kao Tarzan iz filmova nekih 50-ak metara, preludo isao sam 7 puta...

i na kraju smo se okusali u karaokama u kojima su cure prednjacile, i sve smo to na kraju proslavili prsutom i sirom, i kojom pivicom i vinom..

Dakle kao sto vidite bilo je jebeno, ako zelite i vi ici uguglajte "Rizvan City" i tamo imate opis i kontakt, ono prezabavno je...
    Geld?? Koliko para to sve košta??

Datum registracije
    04-03-08
    Starost
    26
    Poruka
    66
    Liked
    1 times

pa mi smo platili 350 po glavi, nalazi ti se u rizvanuši, malo mjesto pokraj Gospića... imas kontakt na njihovoj stranici, obratis se i javi ti se neki tip iz vip travela i tako cool su... ogranizirani..
    la la la

Početnik
    Datum registracije
    27-08-08
    Poruka
    20
    Liked
    0 times

Jebate, ste sljepi? Pa iz aviona se vidi da je post napravio gazda ili gazdarica te usrane nastambe. Samorklama!!

Ja bio sa firmom. Odurni nazovi adrenalinski park ispleten od pevec šapaga sa sigurnosti nula. Nema niti jednu zabavnu spravu... Jadni lukovi i strijele. Super je paintball poligon ali su nas pokrali na kuglicama i oprema se raspadala. Maske su smrdile da nisi moga disati. Ajd gulaš nije bio loš da baš sve ne popljujem. A tek nogomet. Napravljen od kanalizacijskih cijevi. Jedva se mičeš... Odvratno iskustvo natezanja cijevi dok te ekipa sa strane podjebava.
    Išli smo jednom na teambuilding ovdj Hotel in športni center KovaÄŤ Osilnica - Hotel Kovac Kolpa e da vidite adrenalinskog parka. Giant swing. Letiš sto metara.Sve sređeno i lijepo i skoro pa duplo jeftinije od onog sranja u Rizvanuši... Jedino je rafting na Kupi bio mao spor :-(

Forumaš Plave Krvi Avatar od korisnika GajbaPive
    Datum registracije
    04-01-06
    Starost
    28
    Poruka
    3,207
    Liked
    47 times

ha ha ha ha!!!
    kancerogen, odlicna reklama, bugmenot1, a i ti moras razotkrit covjeka..
    prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com

Lajkaj nas na Facebooku