Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Rizvan City! u Život i Stil forumu; Bio sam jučer u Rizvan City, jednom malom mjestu pokraj Gospića, u kojem je napravljen nezaboravni adrenalinski park, garantiram onome ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-05-08, 11:03   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 22
Poruka: 41
Kancerogen se izdvaja iz mase
Rizvan City!

Bio sam jučer u Rizvan City, jednom malom mjestu pokraj Gospića, u kojem je napravljen nezaboravni adrenalinski park, garantiram onome tko posjeti park da ce ga pamtit do kraja zivota..

Evo da vam ispricam svoje dozivljaje: Dosli smo tamo (ja i ekipa) u 8:30, u 9:00 smo se vec penjali po jednoj ogromnoj crnoj platformi na koju su postavljena kao neka kamenja na koja se penjes, tako imas 3 strane mozete se utrkivati, itd.

Zatim smo igrali ljudski stolni nogomet, koji je bio pre fora ej, igrali smo 2 sata.. zezali se i tak..

onda je na red dosao najzanimljiviji paintball, bilo je prezabavno, imate 3 igre, u dvije tko prije do zastave, a u trecoj ima ekpa koja brani bazu i ekipa koja ju pokusaje osvojit, ne traje krato, dapace, igrali smo oko 3 sata, i ono nezaboravno...

Zatim je na redu bio poligon, to je najstrasniji dio, ali je isto zabavan, hodate po zicama, ili nekim spojenim drvima, koja spajaju dva velika drveta, visina je 15 m tako da jedini baza je da ne gledate dole...

Zatim je slijedio zip line, meni nakon paintballa favorit, objesen si za zicu, i samo se pustis i letis dole kao Tarzan iz filmova nekih 50-ak metara, preludo isao sam 7 puta...

i na kraju smo se okusali u karaokama u kojima su cure prednjacile, i sve smo to na kraju proslavili prsutom i sirom, i kojom pivicom i vinom..

Dakle kao sto vidite bilo je jebeno, ako zelite i vi ici uguglajte "Rizvan City" i tamo imate opis i kontakt, ono prezabavno je...
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 16:43   #2 (permalink)
Starter

Re: Rizvan City!

a odjebane teme...

a vidite koliko sma se trudio pisat...
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 18:02   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 397
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Volia bi ić, guglo sam, pari se zabavno xD
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 14:03   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-06-08
Poruka: 17
tomy2810 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Kancerogen Pogledaj Poruke
a odjebane teme...

a vidite koliko sma se trudio pisat...
ludo, ali nisam googlao pa gdje se nalazi i koliko košta ulaz..
tomy2810 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-08, 14:08   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,371
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Kancerogen Pogledaj Poruke
Bio sam jučer u Rizvan City, jednom malom mjestu pokraj Gospića, u kojem je napravljen nezaboravni adrenalinski park, garantiram onome tko posjeti park da ce ga pamtit do kraja zivota..

Evo da vam ispricam svoje dozivljaje: Dosli smo tamo (ja i ekipa) u 8:30, u 9:00 smo se vec penjali po jednoj ogromnoj crnoj platformi na koju su postavljena kao neka kamenja na koja se penjes, tako imas 3 strane mozete se utrkivati, itd.

Zatim smo igrali ljudski stolni nogomet, koji je bio pre fora ej, igrali smo 2 sata.. zezali se i tak..

onda je na red dosao najzanimljiviji paintball, bilo je prezabavno, imate 3 igre, u dvije tko prije do zastave, a u trecoj ima ekpa koja brani bazu i ekipa koja ju pokusaje osvojit, ne traje krato, dapace, igrali smo oko 3 sata, i ono nezaboravno...

Zatim je na redu bio poligon, to je najstrasniji dio, ali je isto zabavan, hodate po zicama, ili nekim spojenim drvima, koja spajaju dva velika drveta, visina je 15 m tako da jedini baza je da ne gledate dole...

Zatim je slijedio zip line, meni nakon paintballa favorit, objesen si za zicu, i samo se pustis i letis dole kao Tarzan iz filmova nekih 50-ak metara, preludo isao sam 7 puta...

i na kraju smo se okusali u karaokama u kojima su cure prednjacile, i sve smo to na kraju proslavili prsutom i sirom, i kojom pivicom i vinom..

Dakle kao sto vidite bilo je jebeno, ako zelite i vi ici uguglajte "Rizvan City" i tamo imate opis i kontakt, ono prezabavno je...
Geld?? Koliko para to sve košta??
visio je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-06-08, 10:08   #6 (permalink)
Starter

pa mi smo platili 350 po glavi, nalazi ti se u rizvanuši, malo mjesto pokraj Gospića... imas kontakt na njihovoj stranici, obratis se i javi ti se neki tip iz vip travela i tako cool su... ogranizirani..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: adrenalinski park, paintball, rizvan city

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113