a odjebane teme...
a vidite koliko sma se trudio pisat...
Raspravljate o temi Rizvan City! u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Bio sam jučer u Rizvan City, jednom malom mjestu pokraj Gospića, u kojem je napravljen nezaboravni adrenalinski park, garantiram onome ...
la la la
a odjebane teme...
a vidite koliko sma se trudio pisat...
la la la
Volia bi ić, guglo sam, pari se zabavno xD
“He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“
pa mi smo platili 350 po glavi, nalazi ti se u rizvanuši, malo mjesto pokraj Gospića... imas kontakt na njihovoj stranici, obratis se i javi ti se neki tip iz vip travela i tako cool su... ogranizirani..
la la la
Jebate, ste sljepi? Pa iz aviona se vidi da je post napravio gazda ili gazdarica te usrane nastambe. Samorklama!!
Ja bio sa firmom. Odurni nazovi adrenalinski park ispleten od pevec šapaga sa sigurnosti nula. Nema niti jednu zabavnu spravu... Jadni lukovi i strijele. Super je paintball poligon ali su nas pokrali na kuglicama i oprema se raspadala. Maske su smrdile da nisi moga disati. Ajd gulaš nije bio loš da baš sve ne popljujem. A tek nogomet. Napravljen od kanalizacijskih cijevi. Jedva se mičeš... Odvratno iskustvo natezanja cijevi dok te ekipa sa strane podjebava.
Išli smo jednom na teambuilding ovdj Hotel in športni center KovaÄŤ Osilnica - Hotel Kovac Kolpa e da vidite adrenalinskog parka. Giant swing. Letiš sto metara.Sve sređeno i lijepo i skoro pa duplo jeftinije od onog sranja u Rizvanuši... Jedino je rafting na Kupi bio mao spor :-(
ha ha ha ha!!!
kancerogen, odlicna reklama, bugmenot1, a i ti moras razotkrit covjeka..![]()
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com