| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Sarajevo... u Život i Stil forumu; Evo ovo ce biti pitanje za trandzota: Da li u Sarajevu jos radi Morića-Han i dal jos uvijek imaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Sarajevo... Evo ovo ce biti pitanje za trandzota: Da li u Sarajevu jos radi Morića-Han i dal jos uvijek imaju dobar bosanski lonac? ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sarajevo... E sefe, tek sam sada vidio post, nisam bio u Sarajevu ovih dana. Da Morica Han, radi jos uvijek, i to drma, vazda je puno (pretezno stranaca)!!!! A lonac je boli glava!!!! ![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. Zadnji Uredio trandzo : 16-06-06 u 16:16. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Sarajevo... A super... Bas mi je stari prico za to jer on zna Sarajevo dobro, pa je reko da ce me vodit tamo ako to jos radi... Sada znam da radi ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: sarajevo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| UFO Sarajevo | ludiabra | Recycle Bin | 0 | 21-05-06 19:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:21.