| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Sarajevo... u Život i Stil forumu; Ja bio jučer iznenada je bilo, nisam se dugo zadržavao Rodicu vozio gore, završava neku školu za pedikuru, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: Sarajevo... Vidim interes je velik mada se počelo javljati još muških pa bi mogli ekskurziju ovo ljeto organizirati ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sarajevo... nekako osjecam da je Sarajevo i moj grad mozda zato sto sam rodjen i zivio tamo ![]() cevapi su odlicni kod Zelje ali i kod Haseta, a tek sudzukice jaooo pivnica u Sarajevu...super prostor, uredjen i sto je vazno jako velik (na dva kata) tako da moze stati hrpa ljudi a nije zagusljivo (ovo je info za nepusace, sto ja nazalost jos uvijek nisam) Sarajevsko pivo jako dobro, u zadnje dvije godine se prilicno popravilo |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Sarajevo... Citat:
![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sarajevo Ekipice, idem ovaj vikend za Sarajevo pa ajd mi dajte neke prijedloge sta vidjet, gdje se zajebavat, gdje ić pojest, gdje se da vani u prirodi shevnut i tak... Čisto da si isplaniram izlet da ne ćubim na jednom mjestu Za nagradu će te dobiti fotke kako jedem čevape, bureke, tufahije i ostale slične delicije ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sarajevo Je lepi, ti si me opskrbio informacijama no mozda netko zna još neke detalje. tnx ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: sarajevo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| UFO Sarajevo | ludiabra | Recycle Bin | 0 | 21-05-06 19:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

Svi smo mi MASS SARR

mada se počelo javljati još muških