| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Sarajevo... u Život i Stil forumu; bia sam prosli tjedan za smjestaj preporucujum mote Jasmin-M, 15 eura/osoba/dan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sarajevo... Ja bio ovaj produženi vikend. O Sarajevu većinom u superlativima. Predobro je. Istina Bog da se nisam nesto maknuo iz Barščaršije (da mi je znat zašto )Ne znam šta da sve opišem jer me sve uduševilo. Od zanatskih radnji (em ti mae toliko đezvi ili filidžana nisam do sada u životu vidio ), džamija (nešto prelijepo po noći), Zmajevca, sarajevske pivnice (di ću ja nego tamo završiti). i nadasve moram pohvaliti građanke Sarajeva, jako "primamljivo" izgledaju...punooo su ljepše od recimo MariborčankiMa joj puno toga se da napisati ![]() Samo znam da bi ja opet
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sarajevo... Nemjerljiv je sa Graškogradom. Di ćeš uspoređivat rizi-bizi i sudžuke?! ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Sarajevo... jest vala loše pivo bilo prije par godina..nije se moglo pit...ali se popravilo u zadnje vrijeme....
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #36 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sarajevo... hm, crno mi se nije uopće svidjelo. Nekako pre "sokasto" mi je na prvi okus djelovalo. A kad proteče niz grlo onda počne biti jako kiselo... No svijetlo sa aromom badema/lješnjaka je jako fino šta jes jes
| | |
| | #37 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Sarajevo... ni meni se crno nije svidilo.... a najbolje svijetlo mi je Tuzlansko....nije da se hvalim, ali nesto mi najvise godi ![]() ako budete dolazili u TZ vodim vas na pivo ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,334
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sarajevo... Sarajevo je grad sa dušom, bio sam tamo zadnji put prošlu zimu kod frenda i jebeno se proveo. Stari mi je tamo studirao pa sam se naslušao njegovih dogodovšina. Sve u svemu sve najbolje o Sarajevu, rekao bi Halid: Sarajevo grade moj...
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sarajevo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| UFO Sarajevo | ludiabra | Recycle Bin | 0 | 21-05-06 19:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:00.

)
), džamija (nešto prelijepo po noći), Zmajevca, sarajevske pivnice (di ću ja nego tamo završiti). i nadasve moram pohvaliti građanke Sarajeva, jako "primamljivo" izgledaju...punooo su ljepše od recimo Mariborčanki