| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Skijanje - sezona 2007/08 u Život i Stil forumu; Ok , znam da postoji tema - gdje ćete na skijanje - al` to je bilo za prošlu zimu. Nova zima , novi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Skijanje - sezona 2007/08 Ok , znam da postoji tema - gdje ćete na skijanje - al` to je bilo za prošlu zimu. Nova zima , novi snijeg , nova tema ... a i onako fali malo živosti na ovom podforumu.Mislio sam ići na Kronplatz , ali kao i obično ekipa se konsolidira tek početkom 12. , a do tada sav smještaj na pristojnoj udaljenosti već je popunjen .Zato i ove godine - Austrija! Bad Hofgastein! Danju skijanje , noću kupanje! Bio netko? Iskustva? Gdje ostali (a znam da je dosta skijaša na CP) veleuvaženi forumaši planiraju ovu zimu?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-11-07 Godina: 24
Poruka: 56
![]() | Bio,i nije loše! Poslje skijanja,odspavaš sat vremena i onda u terme......na kupanje....lijepo vani snjeg pada oko tebe a ti u toploj vodi... ![]() Malo je nočni život suck,ali ako ideš sa ekipomne sumnjam da će te se dobro zabaviti....!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.

... a i onako fali malo živosti na ovom podforumu.
.