pa u Samobor![]()
Raspravljate o temi Šta preko vikenda (za ekipu iz ZG-a) u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Ajmo ljudi prijedloge gdje stanovnik Zagreba i okolice može otić pogledat u nedjelju? Ono, nesto ala seoski turizam, muzeji bilo ...
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu
pa u Samobor![]()
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New
Kumrovec i Veliko Trgovišće
+ klopa u SE-MI-ju ili Ribiču![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Da obiđem rodno mjesto obaju otaca domovine?
Koji je to paradox
Odlučio sam se za Žumberak
Tko je rekao da ideš u Tuđamnovu kuću... ja sam samo rekla da odeš u Ribič u V. Trgovišću![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Ne biti u Trgovišću, a ne pogledati gdje je to začet Frenky je k'o da odes u javnu kucu, a samo bacis drkicu na fukse
Nije to to.
Sumasumarum, bio na divljim vodama, bio nize u eko selu. Đipao na konjoslavici, i na kraju dana se nažderao k'o sivonja u Steak Housu. Dan uredno proveden
Dalje prijedlozi, ali obavezno da se ima šta vidjeti. Da nije samo klopa u điru...