Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Što radite za vrijeme putovanja? u Život i Stil forumu; Ja sam prije dvije godine išla u Švedsku sa busom (25 sati, od toga 5 na brodu) i popizdila. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-07, 09:59   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Što radite za vrijeme putovanja?

Ja sam prije dvije godine išla u Švedsku sa busom (25 sati, od toga 5 na brodu) i popizdila. Imala sam PSP i laptop... i igrala sam se, pa slušala glazbu, nekaj po laptopu drljala, ali kad mi se istrošila baterija mogla sam jedino spavati i gledati rasprostranosti Njemačke Više mi ne padaju takve egzibicije na pamet.

Nego...

Kad ste na dugom putovanju kako kratite vrijeme?
Ako putujete avionom, busom, vlakom što vas zabavlja za vrijeme putovanja?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 10:14   #2 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,401
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: Što radite za vrijeme putovanja?

Nekad davno sam se naputovao autobusima...skoro cijelu europu proputovao. Znali smo i po dva puna dana putovati samo u jednom smjeru...što je uključivalo i noćenje u autobusu...
Srećom uvijek smo išli kao ekipa pa smo već našli nekakve načine zabave i kraćenja vremena...
A i naravno onda su bili aktualni walkmeni pa sam slušao muziku, igrice neke igrao, gameboy i slične. Čitao se sve i svašta i pokušavao sam što više spavat...
Više ne putujem autobusima pa neznam kako bi sad vrijeme kratio...

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 10:54   #3 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

slušam bilo šta, tlačim ljude sms porukama , kunjam, čitam, kopam nos itd...

Mrzim duga putovanja, bilo kojim prijevoznim sredstvom..

I nikako, ali baš nikako se ne mogu namjestit da spavam, vjerojatno jer sam povećih dimenzija ..
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 11:03   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ja sam omanjih dimenzija pa se lijepo smjestim i prespavam cijelo putovanje. Najgore mi je putovati autobusom na tako duge staze jer se staje svaka 2 sata po 15min zbog toga što uvijek netko mora na wc pa me svako malo probude.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 11:44   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ja sam prije dvije godine išla u Švedsku sa busom (25 sati, od toga 5 na brodu) i popizdila. Imala sam PSP i laptop... i igrala sam se, pa slušala glazbu, nekaj po laptopu drljala, ali kad mi se istrošila baterija mogla sam jedino spavati i gledati rasprostranosti Njemačke Više mi ne padaju takve egzibicije na pamet.

Nego...

Kad ste na dugom putovanju kako kratite vrijeme?
Ako putujete avionom, busom, vlakom što vas zabavlja za vrijeme putovanja?
pa di si išla u švedsku da ti je trebalo busom 25 sati, ja sam prije 3 godine bio u stockholmu i išao sa autom i putovao dan i pol brijem, dok prođeš faking njemačku treba ti 200 godina, i da isto sam s brodom išao.

jesi ti iz danske išla sa brodom ili gore iz kiela iz njemačke
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 12:01   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

nikad ne idem autobusom ili vlakom nigdje, samo autom, a ako je riječ o nekom duljem putovanju onda uvijek ja vozim, svojom voljom, najviše si vjerujem da ću stići živ... a moja ekipa (ako ide) za to vrijeme na stražnjem sjedištu uživa u
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 12:01   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,923
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Uzmem knjigu ili časopis nekakav, kad mi dosadi čitanje pustim nekakvu muziku a ako je stvarno dugačko putovanje mogu i zaspati ako nije gužva.

A znao sam i upoznati zanimljivih ljudi pa bi mi cijeli put prošao u razgovoru, to je čak najbolji način da brzo prođe vrijeme

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 12:09   #8 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
pa di si išla u švedsku da ti je trebalo busom 25 sati, ja sam prije 3 godine bio u stockholmu i išao sa autom i putovao dan i pol brijem, dok prođeš faking njemačku treba ti 200 godina, i da isto sam s brodom išao.

jesi ti iz danske išla sa brodom ili gore iz kiela iz njemačke
Išla sam u Malmoe.
Kiki, 25 sati je jedan dan i 1 sat.

Njemačka je koma. Nikad joj kraja.
Kad sam išla prvi put (prije 6-7 godina) onda iz Rostocka za Tralleborg (Švedska). I to sa onim ogromnim brodom, ima devet katova, bazen, kino... i vožnja je 8 sati (mislim). A zadnji put sa išla iz Rostocka za Gedser (Danska), onda preko cijele Danske i na most. To je bio zanimljivo.
Samo kad smo sišli na dansko tlo došla je murija i pustila pse da nas balkance njuškaju.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 12:23   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Imam isti problem ko i wonderwall , dimenzije mi spriječavaju bilo kakvo udobno namještanje u busu pa taj način putovanja izbjegavam (a njima sam se navozoooo ...uh )

Kad su poslovna putovanja u pitanju uvijek avionom , a to bez obzira na dužinu leta nije neki problem.

Kad je za svoj gušt onda uvijek vlak. Cijelu sam Europu (i dio okolice) tako prošao. Zakon. Možeš se kretati , popit nešto , a uvijek se upozna zanimljivih ljudi sa svih strana svijeta pa vrijeme brzo prolazi.

U planu mi je uskoro proći cijelu Južnu Ameriku , a svi mi kažu da je tamo najbolje putovati busevima . Ozbiljno razmišljam o pokušaju s motorom.
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 12:25   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Budući da i na dulja putovanja (ne prekooceanska ), idem vlastitim prijevozom, onda ništa, vozim, slušam mjuzu, pričam. A ako idem vlakom, busom, brodom....... puno čitam, šećem se, lupkam po laptopu (ako je uz mene), slušam muziku (slušalice - ipod, mp3player, discman). A ako sam u društvu, naravno da onda puno brbljam i slušam supu(a)tnika ,
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: putovanja, radite, sto, vrijeme

« Grčka | GoogleMaps »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103