| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Što radite za vrijeme putovanja? u Život i Stil forumu; Ja sam prije dvije godine išla u Švedsku sa busom (25 sati, od toga 5 na brodu) i popizdila. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Što radite za vrijeme putovanja? Ja sam prije dvije godine išla u Švedsku sa busom (25 sati, od toga 5 na brodu) i popizdila. Imala sam PSP i laptop... i igrala sam se, pa slušala glazbu, nekaj po laptopu drljala, ali kad mi se istrošila baterija mogla sam jedino spavati i gledati rasprostranosti Njemačke Više mi ne padaju takve egzibicije na pamet.Nego... Kad ste na dugom putovanju kako kratite vrijeme? Ako putujete avionom, busom, vlakom što vas zabavlja za vrijeme putovanja?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Nekad davno sam se naputovao autobusima...skoro cijelu europu proputovao. Znali smo i po dva puna dana putovati samo u jednom smjeru...što je uključivalo i noćenje u autobusu... Srećom uvijek smo išli kao ekipa pa smo već našli nekakve načine zabave i kraćenja vremena... A i naravno onda su bili aktualni walkmeni pa sam slušao muziku, igrice neke igrao, gameboy i slične. Čitao se sve i svašta i pokušavao sam što više spavat... Više ne putujem autobusima pa neznam kako bi sad vrijeme kratio...
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Što radite za vrijeme putovanja? slušam bilo šta, tlačim ljude sms porukama , kunjam, čitam, kopam nos itd...Mrzim duga putovanja, bilo kojim prijevoznim sredstvom.. I nikako, ali baš nikako se ne mogu namjestit da spavam, vjerojatno jer sam povećih dimenzija ..
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što radite za vrijeme putovanja? ja sam omanjih dimenzija pa se lijepo smjestim i prespavam cijelo putovanje. Najgore mi je putovati autobusom na tako duge staze jer se staje svaka 2 sata po 15min zbog toga što uvijek netko mora na wc pa me svako malo probude. ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Administrator | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Citat:
jesi ti iz danske išla sa brodom ili gore iz kiela iz njemačke | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što radite za vrijeme putovanja? nikad ne idem autobusom ili vlakom nigdje, samo autom, a ako je riječ o nekom duljem putovanju onda uvijek ja vozim, svojom voljom, najviše si vjerujem da ću stići živ... a moja ekipa (ako ide) za to vrijeme na stražnjem sjedištu uživa u ![]()
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Uzmem knjigu ili časopis nekakav, kad mi dosadi čitanje pustim nekakvu muziku a ako je stvarno dugačko putovanje mogu i zaspati ako nije gužva. A znao sam i upoznati zanimljivih ljudi pa bi mi cijeli put prošao u razgovoru, to je čak najbolji način da brzo prođe vrijeme
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Citat:
Kiki, 25 sati je jedan dan i 1 sat. ![]() Njemačka je koma. Nikad joj kraja. Kad sam išla prvi put (prije 6-7 godina) onda iz Rostocka za Tralleborg (Švedska). I to sa onim ogromnim brodom, ima devet katova, bazen, kino... i vožnja je 8 sati (mislim). A zadnji put sa išla iz Rostocka za Gedser (Danska), onda preko cijele Danske i na most. To je bio zanimljivo. Samo kad smo sišli na dansko tlo došla je murija i pustila pse da nas balkance njuškaju. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Imam isti problem ko i wonderwall , dimenzije mi spriječavaju bilo kakvo udobno namještanje u busu pa taj način putovanja izbjegavam (a njima sam se navozoooo ...uh )Kad su poslovna putovanja u pitanju uvijek avionom , a to bez obzira na dužinu leta nije neki problem. Kad je za svoj gušt onda uvijek vlak. Cijelu sam Europu (i dio okolice) tako prošao. Zakon. Možeš se kretati , popit nešto , a uvijek se upozna zanimljivih ljudi sa svih strana svijeta pa vrijeme brzo prolazi. U planu mi je uskoro proći cijelu Južnu Ameriku , a svi mi kažu da je tamo najbolje putovati busevima . Ozbiljno razmišljam o pokušaju s motorom.![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Budući da i na dulja putovanja (ne prekooceanska ), idem vlastitim prijevozom, onda ništa, vozim, slušam mjuzu, pričam. A ako idem vlakom, busom, brodom....... puno čitam, šećem se, lupkam po laptopu (ako je uz mene), slušam muziku (slušalice - ipod, mp3player, discman). A ako sam u društvu, naravno da onda puno brbljam i slušam supu(a)tnika , ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: putovanja, radite, sto, vrijeme |
« Grčka
|
GoogleMaps »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

, kunjam, čitam, kopam nos itd...

)
), idem vlastitim prijevozom, onda ništa, vozim, slušam mjuzu, pričam. A ako idem vlakom, busom, brodom....... puno čitam, šećem se, lupkam po laptopu (ako je uz mene), slušam muziku (slušalice - ipod, mp3player, discman). A ako sam u društvu, naravno da onda puno brbljam i slušam supu(a)tnika
,