| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Što radite za vrijeme putovanja? u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: teica Išla sam u Malmoe. Kiki, 25 sati je jedan dan i 1 sat. Njemačka je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Administrator | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Citat:
| |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Znači svi imaju to iskustvo. Imala sam osjećaj kao da smo mafijozi koji prenose kilograme heroina. Još se jedna žena bojala pasa... i počela skakati okolo a pas za njom. E to je bio smijeh ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Administrator | Re: Što radite za vrijeme putovanja? ma da, fakat su nas bolesno pretraživali, a moj stari je mislio da nam možda ne bi podvalili pa je nazvao prijatelja diplomata u norveškoj i on je rekao da je to potpuno normalno sa balkancima tako jedino što je glupo što nismo mogli uopće gledati auto dok pretresaju, pa da ne bi neš podmetnuli nikad ne znaš, pa mu je rekao ovaj diplomat da su jako pošteni ljudi i da to ne bi radili, ali italija, španjolska već da ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Što radite za vrijeme putovanja?
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što radite za vrijeme putovanja? kad idem za ameriku onda čitam časopise i pijem što više mogu jer je besplatno(mislim nije besplatno jer je karta plačena ali opet da i ne popijem nijedno piće karta isto dođe ), gledam filmove,igram neke mutave igre na telki...
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Yep , Talijani i Španjolci masovno podmeću drogu ljudima u aute. Čisto onako iz zajebancije. ![]() Kiki nemoj ništa uzimat od nepoznatih ljudi. Mogu ti podvalit drogu u čokoladu. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što radite za vrijeme putovanja? putujem samo autom ili avionom. ako ne vozim onda spavam
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Što radite za vrijeme putovanja? obožavam putovati, ako ne vozim onda volim gledat kuda prolazim. kad smo išli prije 5 godina na maturalac, ja jedini nisam ni malo spavao odavde do španjolske ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: putovanja, radite, sto, vrijeme |
« Grčka
|
GoogleMaps »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:01.

), gledam filmove,igram neke mutave igre na telki...