Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Što radite za vrijeme putovanja? u Život i Stil forumu; mp3 u usima i spavanac, a ako sam budan, onda razmisljam o svemu i svacemu... tako bi mogao 3 dana ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-07, 20:27   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 160
Mr. Hanky se izdvaja iz mase
Re: Što radite za vrijeme putovanja?

mp3 u usima i spavanac, a ako sam budan, onda razmisljam o svemu i svacemu... tako bi mogao 3 dana putovat....
Mr. Hanky je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 20:56   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Gledam kravice i konje na pašnjacima...
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 21:33   #23 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,569
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja se obožavam vozit i kaj je najbolje, vožnja me taak uspaava. Uspijem zaspati i na relaciji zg - zap. i fulati stanicu pa me bude
Srećom sam tak sitna da kad sam solo u busu na sjedalu dođe mi ko na francuzu (krevetu, da nebi bilo zabune). A ako nemam mj na sjedalu, nije bad u prolaz si stavit dekicu (tak spavala na x za maturalac, kad išla u Rim...).
Pitajte na kraju Teicu da nisam baš komunikativna za putovanja
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 20:29   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

kad je ne vozim,slušam mjuzu,čitam,razmišljam,gledam okolo,pjevam...
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 20:38   #25 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Ševim u većini slučajeva

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 17:29   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Fotkam, plasim ljude i sebe samu parnoidnim spikama o provalijama i nesrecama, sumanutim susjedima sjedalo iza ili ispred, smisljam price o ljudima u busu, vlaku, itd...hiperventiliram pored provalija, crtam karikature vozaca, jedem jer si kupim super fine grickalice i sokice i razne sitnice za put, pa si gustam...i tak...
Kakav laptop ljudi...
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 17:31   #27 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Blago Sahasi. E da, i meni padaju na pamet svakakve stvari tijekom vožnje, zamišljam si što bi bilo da se dogodi nekakva nesreća...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 17:59   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,503
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
...jedem jer si kupim super fine grickalice i sokice i razne sitnice za put, pa si gustam...i tak...
Kakav laptop ljudi...
izmedu ostalog. (da ne bi bilo, da samo to radim )
nema laptopa, il cega vec, eventualno mob za porukice ili eventualno koji poziv (da ne trosim novce na te inozemne pozive). meni je zapravo u busu i najbolje, uvijek se nade ekipa za igrati se

ma pjevanje najbolje ubija dosadu. nema spavanja, odmaranja (to se moze kad se dode doma). uvijek si zasjednemo na kraj busa i udri po gitari

naravno, uvijek dopiz**mo profesorima, al jbg, takve stvari su once in a lifetime
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 19:34   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,053
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Gledam kravice i konje na pašnjacima...
i ja to radim

Kad idemo kolima uvek neko ispizdi što mora stat "jer su krave preslatke"

a baš su mi fora, onako blentave...
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 19:38   #30 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Blago Sahasi. E da, i meni padaju na pamet svakakve stvari tijekom vožnje, zamišljam si što bi bilo da se dogodi nekakva nesreća...
Pa kak možeš razmišljat o ružnim stvarima
A da se i desi kaj bar umreš sretan i zadovoljan...mislim ak se desi dok se ševiš

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: putovanja, radite, sto, vrijeme

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114