| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Što radite za vrijeme putovanja? u Život i Stil forumu; mp3 u usima i spavanac, a ako sam budan, onda razmisljam o svemu i svacemu... tako bi mogao 3 dana ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,569
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Ja se obožavam vozit i kaj je najbolje, vožnja me taak uspaava. Uspijem zaspati i na relaciji zg - zap. i fulati stanicu pa me bude ![]() Srećom sam tak sitna da kad sam solo u busu na sjedalu dođe mi ko na francuzu (krevetu, da nebi bilo zabune). A ako nemam mj na sjedalu, nije bad u prolaz si stavit dekicu (tak spavala na x za maturalac, kad išla u Rim...). Pitajte na kraju Teicu da nisam baš komunikativna za putovanja ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Ševim u većini slučajeva ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Fotkam, plasim ljude i sebe samu parnoidnim spikama o provalijama i nesrecama, sumanutim susjedima sjedalo iza ili ispred, smisljam price o ljudima u busu, vlaku, itd...hiperventiliram pored provalija, crtam karikature vozaca, jedem jer si kupim super fine grickalice i sokice i razne sitnice za put, pa si gustam...i tak... Kakav laptop ljudi...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Citat:
(da ne bi bilo, da samo to radim )nema laptopa, il cega vec, eventualno mob za porukice ili eventualno koji poziv (da ne trosim novce na te inozemne pozive). meni je zapravo u busu i najbolje, uvijek se nade ekipa za igrati se ma pjevanje najbolje ubija dosadu. nema spavanja, odmaranja (to se moze kad se dode doma). uvijek si zasjednemo na kraj busa i udri po gitari naravno, uvijek dopiz**mo profesorima, al jbg, takve stvari su once in a lifetime ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Purger | Re: Što radite za vrijeme putovanja? Citat:
![]() A da se i desi kaj bar umreš sretan i zadovoljan...mislim ak se desi dok se ševiš ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: putovanja, radite, sto, vrijeme |
« Ljetni planovi
|
GoogleMaps »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.

)