Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

Suveniri

Raspravljate o temi Suveniri u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Kupujete li suvenire na putovanju i kakve suvenire volite? Koliko trošite na to? Ja se obično vraćam s putovanja sa ...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Suveniri

Kupujete li suvenire na putovanju i kakve suvenire volite? Koliko trošite na to?

Ja se obično vraćam s putovanja sa gomilom suvenira za obitelj i prijatelje. Ne kupujem ništa skupo, tek neke sitnice, ali nakupi se toga. Ne pada mi na pamet koliko me to uopće košta, jer u tim dućančićima obično ne daju račun, ali nije mi to ni bitno jer si te troškove ukalkuliram i nije mi problem potrošiti novac da bih nekoga razveselila. To su sitnice koje su znak pažnje.
    Nikako ne shvaćam ljude koji kupuju skupe poklone na putovanju, meni to bezveze.

Ne volim preveliki kič. Obično volim neke figurice ili magnetiće, a najdraže privjeske . No svaka zemlja nosi svoje neke specifičnosti, pa možda i nešto od specifičnijih stvari za tu regiju iili zemlju.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Starter
    Datum registracije
    12-05-09
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

Re: Suveniri

Slazem se sa tobom da ne treba kupovati skupe poklone. I obozavam kic...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika bloody_filthy
    Datum registracije
    22-02-08
    Poruka
    527
    Liked
    0 times

Ako već i odem na neko putovanje,nikad ne potrošim novac na skupe poklone,nego na svoju rasipnost naspram bespotrebnih gluposti.Unatoč tome,uvijek nastojim kupiti barem neku sitnicu kao znak pažnje,a također i da toj osobi ostane lijepa uspomena.Nije da imam neki suvenir koji uvijek kupujem,ali često "padam" na narukvice,oslikano posuđe(posebice šalice) ,a vrlo često i privjeske.
    "Budite onakvi kakvi želite izgledati."
    (Sokrat)

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

volim suvenire osobito magnete, njih imam dosta..iz danske, hongkonga, la, las vegasa, omiša, pariza, korčule..
    male knjižice o tim mjestima su mi isto super

oni kičasti tanjuri od gipsa, i njih imam dosta..samo njih držim u ormaru, a ne na zidu zgodni su mi

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Citat Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
    oni kičasti tanjuri od gipsa, i njih imam dosta..samo njih držim u ormaru, a ne na zidu zgodni su mi
    Te tanjure trebaš okačiti na fasadu od kuće.

Uvijek uzmem neku sitnicu. Moj stari ima neki ludi fetiš da sa godišnjeg uredno dofura doma neku pizdariju. Prošle godine je iz Makedonije donio meni iz makedonske kuće i neki čupić. (naravno popaljeno )
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

čupići su baš zgodni obožavam te stvari koje ničem ne služe, a moraš brisati prašinu sa njih povremeno

Lajkaj nas na Facebooku