Slazem se sa tobom da ne treba kupovati skupe poklone. I obozavam kic...
Raspravljate o temi Suveniri u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Kupujete li suvenire na putovanju i kakve suvenire volite? Koliko trošite na to? Ja se obično vraćam s putovanja sa ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Slazem se sa tobom da ne treba kupovati skupe poklone. I obozavam kic...
Ako već i odem na neko putovanje,nikad ne potrošim novac na skupe poklone,nego na svoju rasipnost naspram bespotrebnih gluposti.Unatoč tome,uvijek nastojim kupiti barem neku sitnicu kao znak pažnje,a također i da toj osobi ostane lijepa uspomena.Nije da imam neki suvenir koji uvijek kupujem,ali često "padam" na narukvice,oslikano posuđe(posebice šalice) ,a vrlo često i privjeske.
"Budite onakvi kakvi želite izgledati."
(Sokrat)
volim suvenireosobito magnete, njih imam dosta..iz danske, hongkonga, la, las vegasa, omiša, pariza, korčule..
male knjižice o tim mjestima su mi isto super
oni kičasti tanjuri od gipsa, i njih imam dosta..samo njih držim u ormaru, a ne na ziduzgodni su mi
![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
čupići su baš zgodniobožavam te stvari koje ničem ne služe, a moraš brisati prašinu sa njih povremeno
![]()